Win: 4x prachtige kettingen by Mimi Et Toi! [afgelopen]

Winnen door Redactie

We all love jewellery! Die saaie grijze sweater wordt meteen opgefleurd door die stoere ketting met skulls. Een leuke armband, ring of ketting kan je outfit maken of breken. Daarom kunnen we nooit genoeg sieraden hebben. En laat jij nu 4x een ketting van Mimi Et Toi kunnen winnen! Hoe? Lees snel verder!

De Amsterdamse Mirjam van Dijk maakt sieraden onder Mimi Et Toi. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een waar merk met de mooiste sieraden. Een echte inspiratiebron voor ons dus!

sieraden

Deze collectie van Mimi Et Toi is tough en edgy. De sieraden zijn een reflectie van hoe ze zich voelde in een periode. Ze gebruikt bijvoorbeeld een pijl, een zaag en een bliksemschicht; dit zijn sterke tekens. Verder blijft ze sterren in haar sieraden verwerken. Sterren maken mensen blij en geeft je een soort van power. Verder ziet Mirjam (oftewel Mimi) haar sieraden niet als sieraden, maar meer als een kledingstuk. Het geeft je karakter weer en het zegt veel over wie jij bent. De sieraden van Mimi Et Toi maken je een sexy vrouw!

sieraden

Wij zijn groot fan van Mimi Et Toi en we willen je haar prachtige sieraden niet onthouden. Daarom maak jij kans op een van de vier kettingen van Mimi Et Toi!

Welke kettingen kun je winnen?

ster
De 'Rainbow' ketting t.w.v. € 65,00

ster
De 'Pipe' ketting t.w.v. € 69,95

ster
De 'You are The Sunshine' ketting t.w.v. € 42,50

skull
De 'Skull long' ketting t.w.v. € 69,95

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Daarnaast moet je ook even de Facebook-pagina van Mimi Et Toi liken!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op deze prachtige kettingen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Kijk voor meer informatie over de sieraden van Mimi Et Toi op de website, klik hier!

Door de redactie

Contest Win: 4x prachtige kettingen by Mimi Et Toi!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.