Win: 20x Anbos behandeling! [afgelopen]

Winnen door Redactie

De schoolweken zijn alweer in volle gang: huiswerk, proefwerken en het belachelijk vroege opstaan. Zucht! Gelukkig zijn we alweer op de helft. Toch is het belangrijk dat jij even de tijd neemt om te ontspannen. En zeg nou zelf, wat is er nou ontspannender dan een heerlijke schoonheidsbehandeling? Niets! Nu kun jij een van de twintig bonnen winnen!

anbos

Anbos (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging) is een verzameling van allerlei schoonheidsspecialisten in heel Nederland. Het gaat hier om kwaliteit en passie voor het vak. Wil je weten of er een bij jou in de buurt zit? Kijk dan snel even hier!

Omdat Anbos veel leden heeft, kun jij altijd wel bij een schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt terecht. Dat is fijn om even heerlijk te ontspannen! Zie je het al voor je? Gezichtsmassage, lekkere oliën en een heerlijk zacht huidje? Natuurlijk laat je dan ook even je wenkbrauwen bijwerken en de mee-eters weghalen, maar dat hoort er ook bij. Een perfect verzorgd gezichtje voor de komende schoolweken.

anbos

Win: 20x Anbos bonnen voor schoonheidsbehandelingen!
Nu mogen wij maar liefst 20(!) Anbos bonnen weggeven! Hiermee maak jij jezelf natuurlijk helemaal gelukkig bij een Anbos schoonheidsspecialiste bij jou in de buurt. Ben jij niet zo van de schoonheidsbehandelingen? Geen probleem! Dit is ook een perfect cadeautje voor je moeder, die na al haar harde werk wel wat ontspanning verdient!

Wil jij graag een van de gelukkige winnaressen zijn? Lees dan snel verder en kijk wat je moet doen!

behandeling

Wat moet je doen om een van deze bonnen te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme beauty- lichtpuntje waarmee jij deze gure herfst- & winterdagen doorkomt! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

Contest Win: 20x Anbos behandeling! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.