Win: Kookse.tv Creuset pan t.w.v. €219! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Het is weer bijna Kerstmis en dat betekent eigenlijk twee dingen: lekker eten en veel cadeautjes! Wat sluit hier perfect op aan? Een Creuset pan! Welk gerecht je ook maakt, met deze pan wordt het gegarandeerd een succes. Een goede pan om mee te leren koken, maar ook een super cadeau voor je moeder. Er hangt een prijskaartje aan, maar gelukkig kan je 'm hier winnen!

Le Creuset pannen staan bekend om hun hoge kwaliteit en mooie design. Perfect voor de kerst om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten voor het kerstdiner. Of verras je moeder met deze luxe pan. Ze zal zeker een gat in de lucht springen als ze dit onder de kerstboom vandaan pakt.

pan

Met zo'n pan heb je natuurlijk wel recepten nodig. Geen inspiratie? Kookse.tv heeft ontzettend veel recepten, allemaal voorzien van een video. Koken was nog nooit zo makkelijk!

pan

Het enige nadeel van de pannen is dat er een behoorlijk prijskaartje aanhangt. Een goede investering, maar misschien een beetje veel geld op deze leeftijd. Daarom kun jij een Le Creuset Stone Oval Casserole winnen!

pan

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Daarnaast moet je ook de Facebook-pagina van Kookse.tv liken om kans te maken!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op deze prachtige pan of welk gerecht jij gaat bereiden in deze pan voor kerst. Om meer kans te maken kun je dit ook plaatsen op de Facebook-pagina van Kookse.tv.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: Kookse.tv Creuset pan t.w.v. €219!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.