Win: sieraden van JellyB [afgelopen]

Winnen door Redactie

Je kunt nooit genoeg accessoires hebben. Een leuke statement necklace of een subtiele armband kunnen je outfit helemaal afmaken. Daarom waren wij erg blij toen we ontdekten dat er een nieuw sieradenmerk is: JellyB! De collectie bestaat uit coole skull armbandjes, kettingen met kralen in de nek. Allemaal met de hand gemaakt. En jij kan deze prachtige accessoires winnen!

jelly

JellyB's sieraden zijn uniek, handgemaakt en bovendien betaalbaar. De collectie bestaat uit onder andere coole skull armbandjes en kettingen met kralen in de nek. Van veel producten is er maar een exemplaar. Je bent er dus van verzekerd dat niet iedereen met hetzelfde armbandje rondloopt! Daarnaast heeft JellyB ook leuke katoenen tote bages, sieradentasjes en ansichtkaarten.

De sieraden van JellyB herinneren je aan een zoete, warme wereld van hartjes, humor, snoepjes, blije kleuren, mooie herinneringen, positiviteit en heel veel chocola. Draag de accessoires met positiviteit, liefde en passie en dan zal je dat van de wereld terugkrijgen.

jelly
Pink Skull Blue t.w.v. € 19,95

jelly
Armbandensetje t.w.v. € 32,95

jelly
Armbandensetje t.w.v. € 22,00

ketting
Ketting t.w.v. € 19,95

Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij moet winnen & vergeet niet ook de Facebook-pagina van JellyB te liken!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: sieraden van JellyB

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.