Win: 7x One Tree Hill seizoen 9 [afgelopen]

Winnen door Redactie

Na acht seizoenen is het nu tijd voor het laatste seizoen van de bekendste groep vrienden in Tree Hill. Nog 13 afleveringen lang genieten van deze verslavende serie. Ben jij ook zo’n One Tree Hill fan? Kijk dan mee want wij mogen 7x seizoen 9 weggeven!

one tree hill

“Als kersverse ouders moeten Brooke en Julian hun tijd verdelen tussen hun tweeling en hun carrières. Nathan’s zakenreis naar Europa neemt een verwoestende wending en Haley krijgt bericht van een mogelijke tragedie. Ondertussen zijn Quinn en Clay, Millie, Mouth. Alex en Chase verwikkeld in allerlei amoureuze praktijken. De toekomst ziet er somber uit, maar redding en verlossing zijn nabij in de aangrijpende en hartverscheurende ontknoping van One Tree Hill.”

Ben jij ook zo benieuwd hoe dit gaat aflopen?

one tree hill

Houd jij ook zo van One Tree Hill en zou jij graag dit laatste seizoen willen winnen? Dat kan! Lees dan snel verder en kijk wat je moet doen...

one tree hill

Wat moet je doen om een van deze DVD's te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- hoe jouw ultieme bankhang momentje eruit ziet in de winterse dagen! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: 7x One Tree Hill seizoen 9

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.