Win: giga shoptegoed bij Primark! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Primark is een van onze favoriete winkels. Je kunt er altijd terecht voor de meest hippe items van dit moment, voor een kleine prijs. Ideaal dus. Zeker met de kerst kopen we daar onze jurk, accessoires en schoenen. Geen geld meer in je portemonnee? Of kun je gewoon nog wat leuke items gebruiken? Wij geven 1x een bon t.w.v. € 250 en 4x een bon t.w.v. € 100 weg!

We hebben onze liefde al aan Primark verklaard. We gaan geregeld speciaal naar Zaandam, Hoofddorp of Rotterdam om deze winkel te bezoeken. Met zulke leuke items voor zo'n fijne prijs kunnen we ook eigenlijk ook niet anders. Maar hebben jullie het goede nieuws al gehoord? Primark breidt zich verder uit en nu komt er een filiaal in Almere! Op woensdag 12 december is de feestelijke opening en vanaf die dag kun je dus ook in Almere terecht voor de leukste Primark items.

primark primark

Heb je eigenlijk geen geld meer om te shoppen? December is een dure maand en dat weten wij maar al te goed. Daarom kunnen wij vijf meiden erg bij maken met shoptegoed bij Primark! Speciaal voor jouw kerstoutfit, kerstcadeautjes of gewoon om jouw garderobe aan te vullen. Vier meiden kunnen een waardebon t.w.v. € 100 euro winnen en er is een grote winnaar die een waardebon t.w.v. maar liefst € 250 krijgt!

primark primark

Maar dat is nog niet alles! De grote winnares gaat met Danique en een styliste lekker shoppen in de nieuwe Primark in Almere. Die speciale dag zal op dinsdag 18 december zijn, rond half 10 's ochtends. Er staat wat eten en drinken klaar, en dan is het shoppen maar! Met 250 euro zal je vast een heel eind komen ;-). Daarnaast gaat er een camera mee om deze shopdag vast te leggen in een kort filmpje.

primark

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom heb jij een nieuwe kerstoutfit nodig?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: giga shoptegoed bij Primark!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.