Win: ORLY SmartGels [afgelopen]

Winnen door Redactie

ORLY komt met iets nieuws: SmartGels. Dit zijn nagellakken op gelbasis waardoor je nagellak minimaal 2 weken perfect blijft zitten.. Ideaal dus als je niet meer regelmatig naar de nagelstudio wilt gaan. Mijn naam is Ashley en ik ben echt nagellakfan. Ik ben dan ook super blij dat ik de Smartgels voor jullie mag reviewen. Om het helemaal top en (semi-professioneel) te maken mocht ik de nagelstudio van een nagelstyliste lenen om de Smartgels op te brengen. Dit is leuk!! Lees hier het uitgebreide verslag.

Orly SmartGels
Ashley aan tafel

Om te beginnen moet je eerst je nagels voorbereiden op de gelnagellak. Als eerste gebruik je de vijl om je nagels mooi in vorm te vijlen, hierna ga je heel voorzichtig met de vijl over je nagel om de glanslaag te verwijderen,dan pak je de bokkepoot en duw je heel voorzichtig je nagelriemen naar achteren.


Orly SmartGels

Orly SmartGels

Bokkepoot om de nagelriemen terug te duwen

Vervolgens maak je je nagels schoon. Hierbij gebruik je het bij geleverde nageldoekje waar je een beetje cleanser op doet. Deze wrijf je dan goed over je nagels. Hierna pak je de primer en deze breng je op het uiterste randje van je nagel aan, dit noemen ze het vrije randje. De primer droogt vanzelf dus kunnen we gelijk verder gaan met de volgende stap. Vervolgens breng je de basecoat aan over de hele nagel, en hard je dit 30 seconden uit in de lamp. Wat heel handig is is dat de lamp na 30 seconden zelf stopt! Top!


Orly SmartGels
Nagels met een laag basecoat

Daarna kies je een kleurtje voor je nagel. De kleuren zijn niet inbegrepen in het pakket maar ik heb de keus uit 5 prachtige kleuren voor deze preview.Ik kies voor Haute Red want ik ben echt een rood fan! Ik breng een laag aan en ga weer 30 seconden in de lamp, hierna breng ik een tweede laag aan en ja je ziet gelijk verschil, prachtige dekking van de kleur. Ook nu weer 30 seconden in de lamp en nu zijn ze al klaar voor de topcoat!

Orly SmartGels


Orly SmartGels

Nagels met nagellak

Nadat de nagels gedroogd zijn, lak je er een laag topcoat op. Dit is dezelfde nagellak als de basecoat die je al eerder hebt gebruikt en ga 30 seconden in de lamp. Laat het weer 30 seconden drogen. Doe daarna weer wat cleanser op het doekje en wrijf hiermee over de nagels. Let op de lamp droogt de nagels niet, ze zijn pas droog als je weer met het nageldoekje en de cleanser het plaklaagje verwijdert.

Tot slot doe je de bijgeleverde nagelriemolie op je nagelriemen, Mmm deze ruikt heerlijk! De nagelriemolie is vitaminen verrijkt en daardoor wordt de nagelriem gelijk goedverzorgd.

Klaar! WOW wat zien ze er mooi uit! Ik vind dit echt super, ik kan niet wachten om dit pakket zelf aan te schaffen en gezellig bij mijn vriendinnen mooie nagels te maken!! Nog beter ik denk dat ik dit wel een super cadeau voor de feestdagen vindt, ik zet het in ieder geval boven aan mijn wensenlijstje!!


Orly SmartGels

Orly SmartGels

Het resultaat!

Het verwijderen van de gelnagellak gaat ook erg makkelijk, je haalt even de vijl over de nagels om de glanslaag weg te halen en als de nagels dof zijn pak je een pocketremover, dit is dat zakje met een sponsje erin en dan doe je sponsje goed nat maken met de remover, deze stop je terug in het plastic zakje en daar stop je dan je vinger in. Zo blijf je ongeveer 10 minuten zitten en als je dan je vingers eruit haalt zie je dat de gelnagellak al aan het oplossen is.

orly smartgels

orly smartgels

orly smartgels

orly smartgels

Remover met het watje waar je je vinger in moet stoppen

Vervolgens pak je de bokkepoot en haal je heel voorzichtig de restanten van je nagels af. Met de grijze kant van de vijl kan je je nagels mooi polijsten of je bent klaar om een andere kleur aan te brengen.

Wat vind ik ervan?
Het ziet er echt super uit! Ze glanzen echt heel mooi en het voelt super glad aan. Ook was ik al binnen 20 minuten klaar, maar dat komt omdat je helemaal geen droogtijd hebt zoals bij gewone nagellak. Ik kon dus gelijk weer alles doen.
Wat ik echt ideaal vind, is dat je vanaf nu gewoon je eigen nagelstudio thuis hebt. Ook dat de ORLY SmartGels wel 2 tot 3 wel weken mooi blijven is goed nieuws!

Waar kan je de ORLY SmartGels kopen?
Er is maar één verkoopadres en dat is online bij bransus.eu.

Om de gelnagellak aan te brengen, heb je twee pakketten nodig; in één kit zit de LEDLamp (€59,95) en in de andere kit (€54,95) de toebehoren die je nodig hebt. De speciale nagellakjes kan je er los bij bestellen voor €14,95 per nagellak. Er zijn nu 12 kleuren. Het is wel een kleine investering, maar uiteindelijk bespaar je er veel geld mee, omdat je niet meer naar een dure nagelstudio hoeft.
Hier het filmpje waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de gelnagels moet aanbrengen:Ben jij na het lezen van deze review ook zo enthousiast geworden over de ORLY SmartGels? Wij mogen vijf pakketten ter waarde van 140 euro weggeven!

Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij moet winnen!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: ORLY SmartGels

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.