De nieuwe collectie van Monki

Fashion door Redactie

We love de kleding van Monki. Ze hebben super fashionable items, voor een niet al te hoge prijs. De nieuwe collectie is geïnspireerd op wind, aarde, water en vuur. Dat is goed terug te zien in de prints en stoffen van de kleding. Ben jij ook zo benieuwd wat er binnenkort in de Monki hangt? Kijk dan maar mee!

Zoals we al hebben gezegd is de nieuwe collectie van Monki geïnspireerd op vier eeuwenoude elementen aarde, wind, water en vuur. Maar er is ook nog een vijfde element. Het vijfde element is voortgebracht uit het idee dat mensen natuur en technologie niet langer als tegengestelden zien. In plaats daarvan heeft technologie zo'n prominente rol ingenomen, dat het net lijkt alsof het er altijd al was.

''Ik ben zo geïnspireerd geraakt door de manier waarop de mensen tegenwoordig leven, met computers, schermen, draden en kabels'', vertelt Head of Design Tallulah Topac. ''Technologie geeft ons zoveel nieuwe manieren om creatief te zijn. Ik wilde dat dit leuks terug kwam in de nieuwe collectie.''

De collectie bestaat uit vijf trends. Het element lucht is vertegenwoordigd door kleuren als mintgroen en lichtgrijs. Qua stof is er vooral kant en fijne wol gebruikt. De intensiteit van vuur zie je terug in de prints. De water trend is vooral te vinden in verschillende tinten blauw en patronen van bijvoorbeeld regenwolken. De aarde komt terug in traditionele patronen.

Het technologie-element betekent sequins, see-through en onverwachte texturen. Qua kleuren moet je denken aan fel roze, koraalkleuren, limoen, geel, beige, grijs en wit.

monki

monki

monki

monki

monki

monki

monki

monki

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Door Emma