Fendi Spybag

Fashion door Redactie

De Spybag van Fendi is hót. Na het grote succes van de Balenciage Motorcycle tas en de Chloe Silverado tas, sloeg ook dit designertassie in Nederland aan. Waar je dat aan af kunt meten? Aan het aantal neppers! Zodra een tas aanslaat in Nederland, schieten de nagemaakte tassen als paddestoelen uit de grond. Vooral winkels als Dolcis, Invito, Bijenkorf, Friis Company en Claire's zijn een kei in namaken. En wij vinden het niet erg, zolang de tas er hetzelfde uitziet en een paar duizend euro minder kost..!

Het origineel

Het origineel, kost ongeveer 2075 dollar (maar er zijn ook varianten van 6040 dollar). Verkrijgbaar in vele soorten en maten; van leer, van denim, van katoen, met streepjes, met slangenprint, met borduursels... Je kunt het zo gek niet bedenken. Wel blijft hij altijd herkenbaar aan de gevlochten leren hengsels en flap waar een portemonneetje in verstopt zit, waar een grote 'hanger' aanhangt met wederom het gevlochten leer en zilverkleurige tussenstukjes.

De celebs

Hilary Duff met haar Spybag

Mischa Barton met een matgroene Spybag

JLo heeft er ook één...

Kelly Osbourne met een zilver exemplaar

De neppers
 

De Spybag van Friis Company (het model heet 'Lyon Bag'). Is een veel kleuren (zoals wit, zilver, goud, zwart en blauw), twee wassingen (plain (mat) of metallic (glanzend)) en in twee maten (small (32x21x17 cm) en big (47x31x22 cm)) te koop . Hij is al gespot bij de Strictly Woman en Velvet voor 79,95. Ook kun je ze kopen bij de online shop Coolsexycrazy op Ebay.