Video

Video: Bas Kosters, spektakel tijdens Fashion Week 2012

Naast Sjaak Hullekes toonde ontwerper Bas Kosters ook gisteravond zijn nieuwe collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week 2012!

Een uur later dan gepland begon de show en het was zeker het wachten waard. In zeer excentrieke en kleurrijke outfits dansen, springen, en kruipen de modellen (inclusief Bas himself) uitzinnig over de catwalk heen.

Het thema? De telefoon! Want na de openingsact volgt een geweldige mix met liedjes die te maken hebben met een telefoon. De print op de kledingstukken was hier dan ook aan gekoppeld. Grote gewaden, oversizes T-shirts, leggings, harembroeken, behaarde truien waren allemaal onderdeel van de lijn. Ook het gezicht was bedekt met decoratie als lapjes stof, sierlijke brillen en glinsterende sliertjes.

Tijdens de catwalkshow werd de muziek zo nu en dan even stilgelegd, waarna de mededeling klonk: 'al onze medewerkers zijn nog in gesprek. Een ogenblik geduld a.u.b.'. Natuurlijk stonden de modellen dan ook even stil totdat de muziek weer begon te spelen. De show sloot bijpassend af met een voicemail van Mr. Bas Kosters. Een spektakel om nooit meer te vergeten!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved