Video

VIDEO: Grazia presents Elise Kim op AFW

Donderdagavond was de eer aan Elise Kim om haar nieuwe herfst- en wintercollectie van 2012-2013 te tonen tijdens de Amsterdam Fashion Week. Grazia sponsorde dit modetalent, welke haar intrede deed op de Fashion Week.

Elise heeft haar collectie geïspireerd om het moment dat je slaap begint te vallen. Een abstractie van het moment dat je grip verliest op de dingen die eerst zo zeker leken te zijn. Zo zagen we onder andere mantelpakjes, wijde tops, lange jurken met een diepe split aan de voorkant, backless jurken, broeken met smalle pijpen en leren leggingen. Misschien vielen de jurken met vlakjes van leer en de schapenvacht jassen wel het meest op in deze collectie.

De vrouwelijke rondingen werden benadrukt met hier en daar een kleine tailleriem. Met wat pailleten en kleine glitters was duidelijk te zien dat de ontwerpster oog heeft voor detail.

Elise heeft gekozen voor verschillende materialen. Van organza en leer tot wol en zijde, stuk voor stuk draagden de stoffen bij aan haar verhaal. Qua kleurgebruik heeft de designer gekozen voor wit, helder blauw, nachtblauw, zwart en bronskleurig. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved