Swingende perspresentatie Lover of Loser

Lifestyle door Redactie

Maandagmiddag was de perspresentatie van de nieuwe Nederlandse musical Lover of Loser. Deze voorstelling is de eerste interactieve musical ter wereld. Het publiek bepaalt namelijk zelf de loop van het verhaal!

De cast bestaat uit onder anderen Pip Pellens, Pim Wessels, Nabil Aoulad Ayad en Lauretta Gerards. Bijzonder aan de musical is dat het publiek, net als in het boek, zijn eigen voorstelling maakt. In de show zitten meer dan vijftien keuze momenten waarbij het publiek stemt over het vervolg van het verhaal. Dat betekent dat geen enkele voorstelling hetzelfde zal zijn!

Lover of Loser is geen musical met ouderwetse dans en klassieke muziek. De choreograaf van deze voorstelling is namelijk niemand minder dan Dan Karaty, bekend als jurylid in So You Think You Can Dance en Holland's Got Talent. De moderne muziek is gemaakt door Fouradi.

De musical, naar het gelijknamige boek van Carry Slee, is van oktober 2012 tot en met maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters en is geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar.