Video

Casting Victoria's Secret

Doutzen Kroes, Candice Swanepoel en Alessandra Ambrosio, prachtige dames die de eer hebben om het gezicht (en het lichaam) te zijn van Victoria's Secret. Een droom van elk model is om naast deze topmodellen op de catwalk te staan en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Er is een video op het internet verschenen waarop te zien is hoe het eraan toe gaat tijdens een casting van het lingeriemerk. In basic, zwarte lingeriesetjes parraderen de modellen richting de jury en weer terug om hun modellenskills en -lichaam te showen. Honderd modellen kwamen naar de casting verspreid over twee dagen. Elk model had ongeveer twee minuten de tijd om een verpletterende indruk achter te laten.

De casting directors zijn heel kieskeurig. "Om een Victoria's Secret model te zijn moet alles perfect zijn." Een andere medewerker valt hem bij. "Er is een speciaal soort zelfvertrouwen nodig."

Naar ons idee zijn alle dames die we in de video zagen prachtig. Wij zijn benieuwd wie het Victoria's Secret-team zal versterken!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved