Tyra Banks

Celebs door Redactie

Het gezicht van America’s Next Top Model, ex-topmodel en een eigen talkshow. Iedereen kent Tyra Banks: de geweldige vrouw die zegt waar het op staat.

Tyra begon op haar 17e met modellenwerk bij Elite Models, en daarna ging het natuurlijk alleen maar bergopwaarts. Ze deed shoots en liep voor Nike, Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger, Dolce en Gabanna, en nog ontzettend veel meer. En Victoria’s Secret niet te vergeten! Ook stond ze verscheidene keren op de cover van Cosmpolitan, Harper’s Bazaar en Elle. Tyra is een duizendpoot, ze is model geweest, actrice, presentatrice en ze is nu talkshowhost. Enne.. wist je dat ze in clips van Michael Jackson, Tina Turner en George Michael heeft gespeeld?

Er is in het verleden door tabloids erg gemeen over haar geschreven, met de beruchte badpakfoto erbij die ze droeg voor een shoot van ANTM. Ze zou moddervet zijn en werd ‘Tyra Porkchop’ genoemd. Tyra: “Ik krijg ontzettend veel mailtjes van jonge meiden die zeggen, ‘Ik kijk tegen je op, je bent niet zo mager als alle andere mensen, ik vind je echt prachtig.’ Als de tabloids dan zeggen dat mijn lichaam en lelijk en misselijkmakend uitziet, wat moeten de meisjes dan wel niet denken?” Terecht zegt ze: “Kiss my fat ass”.
Ook is Tyra tegen plastische chirurgie. “Veel mensen denken dat ik een boobjob heb gehad omdat ik de grootste cupmaat in de modellenwereld heb. Maar ik had C cup toen ik 17 was.. Ze zijn mooi als ik mijn push-up bh draag. Maar als mensen me zien als ik thuis kom en ik mijn bh uitdoe, denken ze écht niet dat ze nep zijn, geloof me.”

Tyra is dus ook niet perfect, maar wel een práchtige vrouw met een geweldige kledingstijl. Én helemaal goed: een geweldig figuur. Mooie vrouwelijke rondingen, daar houden we van!

Tijdens een shoot in Central Park.

Tyra verlaat de studio - mooie schoenen!

In Vanity Fair.

In een TRL-show. Is ze niet B-E-A-utiful?

De beruchte badpak foto waar ze veel gemene kritiek op kreeg.

In een beeldige jurk bij de Emmy’s.

Bij de I Have A Dream Foundation. Mooie hoge taille!

Met Kimora Lee en Beyoncé op de front row. Super outfit!

Met Beyoncé.

Dansend in haar talkshow.

Voor Victoria’s Secret.

Op de rode loper in een pittig outfitje. Staat haar goed!

Wat leuke filmpjes:

Door onze reporter Cynthia