Heidi Klum

Celebs door Redactie

Heidi Klum kennen we natuurlijk allemaal als topmodel, presentatrice en vrouwtje van Seal. Maar we hebben op Girlscene nog nooit aandacht besteed aan haar kledingstijl! En dat gaan we dus vandaag doen.

Heel sexy met een cape-achtige jurk. Met héél veel glitters! Haar mooi nonchalant opgestoken, mooie opvallende ring… Alleen jammer dat de schoenen niet te zien zijn.

Wauw, sexy mama! Heel mooi en opvallend spiegeljurkje met mega decolleté. De schoenen vind ik net een beetje too much, maar ze ziet er echt geweldig uit.

Prachtige make-up, prachtig haar, prachtig jurkje. Misschien zijn de cups nét iets te klein voor haar borsten, maar die nude kleur staat haar wel echt prachtig. Alles klopt!

Heerlijk casual deze outfit. Prachtige tas!

Heel simpel, deze outfit, maar wel erg mooi. Basic spijkerbroek met een heel mooi satijnen top en mega hoge hakken. Sexy!

Blauw, blauw, blauw! Heel mooi en stijlvol. Leuk kapsel ook!

Lekker aan het shoppen in een casual chic outfitje. Ze heeft zeker aan de accessoires gedacht: goud!

Vast heel hip, maar niet echt mooi, dit oranje jurkje. Zonde!

Wauw, heftig! Legging met slangenprint, gestreepte paarse top, zwarte trui, zwarte peeptoes… Eerlijk: ze kan het wel hebben.

Samen met Marcia Cross. Ze ziet er echt amázing uit. Prachtige zwarte jurk met hele mooie accessoires.

Even een leuk kiekje tussendoor: tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in New York, samen met de winnaar van episode 5 van Project Runway: Christian Siriano. Ze draagt hier trouwens wel een erg leuke outfit! Mooi donkergrijs pak met lichtgrijs shirt.

Samen met hubbie Seal in Parijs: even een kiek(je) nemen! Ze draagt hier een heerlijk comfy vest en geen make-up. Mag ook wel eens!

Heidi shows it: less is more. Supersimpel jurkje, simpele peep-toe’s en gewoon een keer geen accessoires.

door onze redactrice Cynthia