Hotste mannelijke parfummodellen

Celebs door Redactie

Over de jaren heen zijn er heel wat parfum reclames geweest waarbij we lekker konden kwijlen vanwege de sixpacks van mannelijke modellen. Maar wie zijn die mannelijke modellen nu eigenlijk? En welke parfum reclames zijn nu het fijnst om naar te kijken? Girlscene zocht de leukste uit!

Als eerste hebben we de Dolce & Gabbana Light Blue reclame met het mannelijke model: David Gandy. David is geboren in 1980 in Billericay. Hij is een Brits model en staat het best bekend om deze reclame.

 

Dan hebben we als tweede de reclame van Calvin Klein met mannelijk model Garret Neff. Garrett (momenteel 24 jaar) is geboren op twaalf april 1984 en is een Amerikaans model. Hij was ontdekt bij een vliegveld in 2005 en staat het meest bekend om zijn werk bij Calvin Klein.

Als derde hebben we de reclame van Dolce & Gabbana The One met mannelijk acteur Matthew McConaughey. We kennen Matthew van de film ''How To Lose A Guy In Ten Days'' waar hij samen met actrice Kate Hudson allebei een weddenschap aangaan. Matthew geboren op 4 november 1969 en is de jongste zoon in de familie. Zie hier zijn mooie buikspieren in de parfum reclame van Dolce & Gabbana The One.

 

Op nummer vier staat de reclame van Emporio Armani met mannelijk acteur Josh Hartnett. Josh staat het meest bekend om de rol in de film Pearl Harbor. Hij is geboren op 21 juli 1978 in San Francisco. Josh werd ontdekt toen hij auditie deed voor zijn schooltoneel, waar hij aan deel nam uit pure verveling. Zie hieronder de parfum reclame van Emporio Armani.

 

Op nummertje vijf staat de reclame van Chanel Allure Homme Sport met mannelijk model Andrés Velencoso. Andrés is geboren op 11 maart 1978 en is een spaans model. Hij staat het meest bekend om zijn campagnes als die van Chanel Allure Homme Sport, de Louis Vuitton campagne met Jennifer Lopez in 2003. Zie hieronder zijn mooie glimlach in de reclame van Chanel.

Nummer zes is de reclame van Georgio Armani Aqua Di Gio met mannelijk model Lars Burmeister. Lars is geboren op 26 april 1981 in Hamburg (Duitsland). Deze duitse model staat het meest bekend om zijn campagnes voor Hugo Boss in 2005.

 

Én dan als laatste hebben we de reclame van Davidoff Cool Water met mannelijk acteur Josh Holloway. Josh is geboren op 20 juli 1969 in Californië. Je zal hem waarschijnlijk het meest kennen van de serie die op Net5 te zien was: Lost. Van deze reclame krijg ik in ieder geval zin in de zomer. Bekijk de reclame van Davidoff hieronder.

Door Shelley.

Foto's: mostbeautifulman.com, iamyy.livejournal.com, wikipedia, imdb, models.com, blog.oregonlive.com, mimifroufrou.com, www.miniature-parfum.fr