Mathilde Frachon

Celebs door Redactie

Mathilde Frachon is de naam van een mooi Frans model. Ze wordt vertegenwoordigd door de modellenbureaus Next Parijs, Next Milaan en Next New York! En dit 20-jarige model is ontdekt terwijl ze door de straten liep van Parijs...

Mathilde heeft in toonaangevende bladen gestaan zoals Vogue Japan, de Marie Claire in Italië, Teen Vogue en ze is nu één van de gezichten van de DKNY zomercampagne! Ook heeft Mathilde voor verschillende grote designers gelopen zoals Dolce & Gabbana, Giorgio Armani en Marc by Marc Jacobs. Door deze laatste show is haar populariteit erg gestegen, ze viel namelijk op de catwalk! Wel een beetje sneu, want het was op haar verjaardag...

Wat mij ook is opgevallen is dat zij in het dagelijkse leven een erg leuke stijl heeft. Kijk maar mee!

Vogue Japan

Marie Claire Italië

Jalouse Magazine

SportMax fall/winter 2010/2011

Frankie Morello fall/ winter 2010/2011

DKNY fall/winter 2010/2011

Haar, inmiddels bekende, val bij Marc by Marc Jacobs fall/winter 2010/2011

Mathilde op 18-jarige leeftijd

Nog helemaal opgedoft van de modeshow staat Mathilde hier erg leuk op de foto. Ze heeft een stoere kledingstijl door het leren jasje en biker boots. Mathilde draagt over het algemeen veel zwart maar door de spijkerblouse, die ze nonchalant open draagt, is haar outfit zeker niet saai! Ik ben persoonlijk erg fan van haar donkergrijze tas.

Mathilde draagt voornamelijk zwart. Daar heeft ze in deze outfit verandering in gebracht door een zalmkleurige cardigan te dragen. Doordat ze laagjes over elkaar draagt ziet Mathilde er stylish uit. Haar schoenen zijn wat minder, blijkbaar gaat ze hier voor comfort omdat ze al veel op hakken moet lopen.

Dit is mijn favourite outfit van Mathilde. Ze draagt hier een stoer spijkershortje dat ze combineert met een klassieke zwarte blazer. Door de zwarte nagellak, het zwarte riempje en de zwarte slippertjes is haar outfit één geheel. En kijk, ze heeft de tas weer bij zich!  

Wat vinden jullie van deze beauty?

door Quirine