De topmodellen van 2011

Celebs door Redactie

Vorig jaar kon je geen fashionmagazine openslaan zonder dat Lara Stone, Patricia van der Vliet of Lindsey Wixson je van de glossy pagina aanstaarde. Deze modellen zijn hot, maar in 2011 komt er weer een nieuwe horde aan. Wie?

Nederlandse modellen zijn al een tijdje booming in fashionland, en terecht! Maar Kim Noorda, Doutzen Kroes, Elianne Smit en Lonneke Engel -en zo kunnen we nog wel even doorgaan- krijgen er concurrentie bij. Er heeft zich weer een Nederlander tussen de aanstormende mooie koppies weten te plaatsen: Daphne Groeneveld. En met deze beauty beginnen we.

daphnenewmodels1

Daphne Groeneveld
Ze is pas zestien jaar en heeft nu al shows op de fashionweek van Milaan gelopen. Haar lippen en poppengezichtje zijn haar handelsmerk. Ze is inmiddels al geboekt voor Gucci, Prada, Calvin Klein en Fendi.

theresenewmodels2

Therese Alexandersson
Dit Zweedse meisje staat bekend om haar killer jukbeenderen. Ze liep onder andere al shows voor Jil Sander, Lanvin, Alexander McQueen en Calvin Klein. Niet de minste ontwerpers...

melodieakrisnewmodels4

Melodie Monrose
Het enige donkere model in dit rijtje, maar wat voor één. Als verlegen meisje droomde ze ervan om later designer te worden, ze is met deze topcarrière in ieder geval in de buurt.

arizonanewmodels3

Arizona Muse
Anna Wintour beschreef deze American Girl in haar editorial van het februarinummer van Vogue. Ze schreef dat Arizona haar doet denken aan Linda Evangelista en Natalia Vodianova en dat ze hoopte dat Amerikaanse modellen door haar weer terug zouden komen.

bambinewmodels5

Bambi Northwood-Blyth
Met deze geweldige wenkbrauwen gaat Bambi het helemaal maken. Ze werkte al met Ungaro en Chanel en wordt de nieuwe Miranda Kerr genoemd. Is ze geen plaatje?

haileysaab

Hailey Clauson
Dit vijftienjarige meisje uit California is een echte klassieke beauty. Ze liep al voor grote namen als Christian Dior, Elle Saab, Calvin Klein en Louis Vuitton. We vonden trouwens ook haar eigen blog

Door Esmée

Bron foto's: look.co.uk