De video's van Kate Moss

Celebs door Redactie

Dat Kate Moss met haar 37 levensjaren nog steeds een hot topmodel is bewijst ze door in een paar weken in heel veel video's en commercials te verschijnen. Girlscene zette ze voor je onder elkaar.

Zo is ze het gezicht van tassenmerk Longchamp, de Iconic Lipstick van Dior, de lente/zomer campagne van kledingmerk Liu Jo en maakte ze een filmpje voor het goede doel met een beer.

 

Dit is de officiele making off video van de Longchamp campagne. Kate ontwierp vorig jaar al een collectie voor Longchamp en herhaalde dat dit jaar. En ze staat dus zelf model voor de collectie. We like!

 

Vanaf vorige week ligt de nieuwe lipsticklijn van Dior Addict 'Be Iconic' in de winkels. Ook hiervoor is Kate Moss het gezicht. De collectie bestaat uit 44 tinten die onder drie categorieën vallen. Zo heb je Doll Icon, Glam Icon en Rock Icon. Drie eigenschappen die Kate wel beheerst. De lipsticks kosten trouwens € 28,50 en kun je kopen in de luxere parfurmerieën.

 

Het Italiaanse kledingmerk Liu-Jo huurde het topmodel in voor de voorjaars- en najaarscampagne. Tijdens de shoot werkte Kate samen met de bekende fotograaf Mario Sorrenti, met wie ze voor de geur Obsession van Calvin Klein ook al samenwerkte.

 

Voor een geldinzamelingsactie speelde Kate Moss samen met de bekende depressieve Misery Bear van BBC samen in een video. Daarmee zamelt ze geld in voor Comic Relief, een organisatie die strijdt tegen armoede. 'Het was een eer om met Misery Bear te werken. Comic Relief is een fantastische organisatie. Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij Red Nose Day', aldus Kate Moss. Op Red Nose Day doet iedereen iets grappigs om geld in te zamelen.

Ben jij al Kate-moe of kun je net als wij geen genoeg van het topmodel krijgen?

Door Esmée