Celebs

Marloes Horst

Nederlandse modellen zijn al een tijdje hotter dan hot. Doutzen Kroes is nog steeds een Victoria's Secret Angel en Calvin Klein kan geen genoeg krijgen van Lara Stone. Maar kennen jullie Marloes Horst al? Wij laten je kennis maken met deze blonde beauty van eigen bodem!

Marloes Horst groeide op in een klein Fries dorp, maar inmiddels woont ze -zoals zoveel succesvolle modellen- in wereldstad New York. Het meelopen van een Prada show in 2008 betekende haar doorbraak in de mode-industrie. Daarvoor verscheen ze al met haar knappe kop op covers van onder meer de Elle, Flair en Grazia.

Marloes Horst Jalouse februari

Marloes Horst pop portret

Marloes Horst Flair krullen

Het duurde niet lang na de belangrijke Prada show, of ook andere grote merken kregen Marloes in de gaten. Zo is ze het gezicht geweest van Valentino en Diesel parfums en deed ze campagnes voor Max Mara en Free People. Vanwege haar prachtige lijf heeft ze ook contracten ondertekend bij Calvin Klein, Seafolly en Princesse Tam Tam. Juist ja, allemaal merken die bekend staan om hun badmode en lingerie.

Marloes Horst seafolly campaign

Marloes Horst calvin klein campagne

Marloes Horst max mara spring 2011

Marloes Horst free people

Op catwalks is Marloes niet supervaak te spotten (al liep ze nog mee in de resort 2011 show van Chanel) maar opdrachten voor editorials en campagnes blijven zowel in binnen- als buitenland binnenstromen. Een Vogue cover hier, een editorial in een Hollands modeblad daar...

Marloes Horst vogue nippon

Marloes Horst Ponytail fall winter 2009

Nog wat leuk feitjes over Marloes:
- Haar eerste contract bij een modellenbureau kreeg ze, nadat ze foto's van zichzelf had ingestuurd. Niet iedereen wordt dus ontdekt in de lokale supermarkt!
- Haar grootste hobby's zijn surfen en dansen.
- Designers en fotografen zijn vooral weg van haar curves en lippen.
- Ze doet liever shoots in haar eentje, dan met veel andere modellen erbij.
- Haar tips voor toekomstige modellen die castings bezoeken: draag altijd hakken, trek items aan waarin de vormen van je lichaam goed uitkomen en probeer iets van je eigen persoonlijkheid te laten zien.

Marloes Horst marie claire

Marloes Horst l'officiel

Marloes Horst Jackie

Wat denk jij: wordt Marloes de volgende Lara of Doutzen?

Bron beeld: fashiongonerogue.com

Door Joyce

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved