Celebs

Backstage met tiener & topmodel Lindsey Wixson

Catwalkshows voor Prada lopen, schitteren in Vogue fotoshoots en de grootste modecampagnes binnenhalen. De 17-jarige Lindsey Wixson doet het allemaal. Als topmodel reist ze de hele wereld over en daar kun je nu wat van meebeleven!

lindsey wixson backstage weheartit

Het is een droom van veel meiden om ontdekt te worden als het volgende topmodel. Voor Lindsey Wixson werd die droom werkelijkheid, toen ze een paar jaar geleden in een supermarkt werd aangesproken door een modellenscout. Of ze model wilde worden? Natuurlijk!

Niet dat Lindsey had verwacht dat ze ooit als model aan de slag zou kunnen gaan. Ze werd namelijk flink gepest op school en vrienden had ze niet veel. Een groepje meiden maakte zelfs een lijstje met dingen die ze stom vonden aan haar, zoals haar volle lippen en spleet tussen de voortanden. Nu staan ontwerpers, fotografen en stylisten te dringen om met Lindsey te mogen werken. Júist vanwege haar poppengezicht met opvallende lippen en gebit. Take that, pestkoppen!

lindsey wixson anna sui weheartit2

Tijdens de New York Fashion Week deze maand, was Lindsey als populair model natuurlijk regelmatig op de catwalk te spotten. The Telegraph volgde het jonge topmodel backstage en daar hebben wij een fijn filmpje van! Zo zien we haar onder andere meelopen in de Michael Kors show en vertelt ze in het interview meer over haar wel heel bijzondere 'bijbaantje'.Zou jij met Lindsey's drukke modellenleven willen ruilen?

Bron beeld: weheartit.com

Door Joyce

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved