Celebs

Bregje Heinen

Er is geen land dat zo'n uitgebreid modellenbestand heeft als Nederland. Doutzen Kroes, Lara Stone, Patricia van Vliet, Daphne Groeneveld... allemaal namen waar we super trots op mogen zijn. Aan dat rijtje kunnen we nu ook Bregje Heinen toevoegen.

Bregje Heinen

Bregje werd op 5 maart 1993 geboren in het dorpje Borculo in Gelderland. In 2008 (toen Bregje nog maar net 15 was) werd ze ontdekt door modellenbureau Salva Models, maar al snel stapte ze over naar haar huidige bureau Micha Models. Maar ook in Milaan, Londen, Parijs, Barcelona, Brussel, Hamburg en natuurlijk haar huidige woonplaats New York, wordt Bregje door modellenbureau's vertegenwoordigd.

Bregje Heinen

Bregje Heinen

Bregje Heinen

Met haar één meter achtenzeventig, blonde haren en blauwe ogen is ze een typisch Hollandse schoonheid. Na shows tijdens de Amsterdam International Fashion Week loopt Bregje ook al een aantal jaar shows in New York, Milaan en Parijs. Ze stond niet alleen op Nederlandse covers van Elle, Jackie en Glamour, maar heeft inmiddels ook haar eerste Vogue cover (Griekse uitgave) op haar naam staan.

Bregje Heinen

Bregje Heinen

Bregje Heinen

Bregje Heinen

En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar showtje voor Victoria's Secret! Victoria's Secret was heel erg blij dat Bregje dit jaar eindelijk 18 is geworden, onder de 18 mag je de show van het bekende lingeriemerk namelijk niet lopen.

Bregje Heinen

Bregje Heinen

Bregje Backstage & op de catwalk bij de Victoria's Secret Show

Zijn jullie fan van Bregje?

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved