De transformatie van Patricia van der Vliet

Celebs door Redactie

Patricia van der Vliet werd dan misschien slechts vierde bij de vierde Hollands Next Top Model serie, internationaal gaat ze super goed! Het super slanke model staat aan het begin van een hele drukke modemaand (de modeshows beginnen volgende week in New York). Bij het nieuwe modeseizoen hoort een nieuwe look en dus ging Patricia in de metamorfose...

patricia van vliet

Patricia van Vliet zoals we haar kennen, met half lang blond haar. Ze heeft absoluut geen zenuwen, haar moeder wel, die stuurde de avond van te voren een foto waarop Patricia als klein meisje met blonde krulletjes stond.

patricia van vliet

Patricia's haar krijgt een chocolade bruine kleur, maar omdat Patricia's haar zo blond is, moet er eerst een ander verfje in, zodat het niet per ongeluk groen wordt.

patricia van vliet

Niet alleen Patricia's haren worden geverfd, ook haar wenkbrauwen worden niet vergeten.

patricia van vliet

Wauw wat is ze al anders en dan moet de schaar er nog in!

patricia van vliet

Patricia's haren worden door haarstylist Eugene Souleiman geknipt in een stoere bob, met lange lagen aan de voorkant en een wat kortere achterkant. Eugene werkt veel voor Vogue, dus Patricia's haren waren in goede handen!

patricia van vliet

LIKE!

patricia van vliet

Eugene legt de laatste hand aan Patricia's kapsel.

patricia van vliet

Wauw wat is ze mooi! Deze kleur en dit kapsel laten haar ogen nog mooier uitkomen.

patricia van vliet

Ook Patricia is erg blij met haar nieuwe kapsel, ze kan nu al niet wachten om haar kledingkast overhoop te halen om bij haar kapsel te testen.patricia van der vliet

Wat vinden jullie van Patricia's make-over?

Bron: Vogue.com

Door Annemerel