Celebs

Tali Lennox

Grote kans dat je haar al voorbij hebt zien komen, want dit model staat vaak in de spotlight! Vorige maand is Tali Lennox het gezicht van Karen Millen geworden, omdat ze op zoek waren naar iemand die de stoere, zelfverzekerde Karen Millen kon verbeelden. Wij vinden Tali daar perfect voor!

tali lennox

Tali Lennox werd in Londen geboren als de dochter van de Schotse zangeres Annie Lennox en muziek producer Uri Fruhtmann. In 2009 tekende ze bij Select Models, om daar datzelfde jaar nog weg te gaan en te tekenen bij Next Models.  Ze stopte met school om zich totaal op haar modellencarrière te kunnen storten. Dit was een goede keuze, want ze sleepte binnen no time grote opdrachten binnen voor onder andere Chanel, Prada, Burberry en Miu Miu.

tali lennox

Tali voor Karen Millen

Ze vindt model zijn leuk, omdat ze verschillende rollen kan spelen en deel kan uitmaken van een creatief team. Minder leuk vindt ze de onzekerheid van haar schema. Ze is met haar 19 jaar al hard op weg om de nieuwe it-girl te worden, want de Britse schone wordt geroemd om haar stijl. Zelf omschrijft ze haar stijl als nostalgisch, experimenteel en temperamentvol.

tali lennox

tali lennox

tali lennox

tali lennox

tali lennox

tali lennox

Hier vind je een stijldagboek van Tali. Vorig jaar werden heel de maand januari foto's gemaakt van Tali's outfit door Vogue.

Wat vind jij van haar stijl?

Bron: Vogue

Door Annick

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved