Duda Bündchen voor Brandili Mundi

Celebs door Redactie

Je kent Gisele Bündchen wel. Ex-Victoria's Secret Angel, gruwelijk lange benen, absurd fotogeniek gezicht. De modegenen zitten zeker in de familie, want Gisele's vijfjarige (!!!) nichtje Duda Bündchen is niet alleen model (DUH!), ze is sinds kort ook mode-ontwerpster.

Brandili Mundi

Hoewel Duda's leeftijdsgenootjes net leren hun veters te strikken, is het prachtige vijf jarige nichtje van Gisele druk bezig met haar modellen- en modeontwerper carrière.

brandili mundi

De (laten we het nog even herhalen, vijfjarige!!!) Duda ontwerpt voor Brandili Mundi een Braziliaans kledingmerk. Duda heeft de stoffen, de patroontjes en de modellen van de kleding gekozen. Het kledingmerk wilde in eerste instantie Duda alleen als model van de kleding, maar de mensen op de set merkten al snel dat Duda ook oog heeft voor mode en zo werd Duda van modelletje, modelletje met een designer-baantje.

Het prestigieuze Amerikaanse Forbes magazine noemde Duda al "one to watch" en andere magazines speculeren al over een eventuele modeshow. Hoeveel vijfjarige kunnen dat zeggen?

Duda in haar zelfontworpen Brandili Mundi kinderkleding.

Wat vinden jullie ervan als kinderen op zo'n jonge leeftijd al 'serieuze' baantjes hebben?

Bron: Forbes & Refinery 29

Door Annemerel