Celebs

Mooie man: Baptiste Giabiconi

Het best betaalde mannelijke model Baptiste Giabiconi werd een paar weken geleden wereldnieuws nadat bekend werd dat hij een leuke avond met Katy Perry gehad had. Maar wie is die 22 jarige mooie man die veelvuldig naast Karl Lagerfeld gespot wordt nu eigenlijk?

Mooie man: baptiste giabiconi

Baptiste's verhaal is, als we de biografie op zijn eigen website moeten geloven, een stuk minder glamorous als de tijdschriften doen geloven. Hij werd 22 jaar geleden geboren in Marseille, Frankrijk. Baptiste werd door zijn moeder opgevoed, die het maar knap lastig had om in haar eentje genoeg geld te verdienen om Baptiste en haarzelf te eten te kunnen geven.

Mooie man: baptiste giabiconi

In zijn tienerjaren was Baptiste niet de knapste jongen van de school. Hij was dun, had een uitgemergeld gezicht. Hij ontsnapte aan zijn realiteit door te zingen en dromen over zijn idolen, David Bowie & Jim Morrison. Als Baptiste besluit om wat aan zijn magere lichaam te doen er wat meer spieren op te kweken, komt hij een vrouw tegen die hem aanraad een portfolio met foto's van hemzelf samen te stellen.

Mooie man: baptiste giabiconi

Als Baptiste in 2008 op achttienjarige leeftijd door Kaiser Karl himself ontdekt wordt, gaat het snel. Hij wordt de muze van Karl en dat levert hem niet alleen campagnes en catwalkshows voor Chanel op, hij wordt ook ontdekt door het grote publiek.

Mooie man: baptiste giabiconi

Nu, vier jaar later, wordt Baptiste gezien als het best verdienende mannelijke model. Hij stond op de cover van Vogue, Elle, Marie-Claire, Harper's Bazaar en... welk belangrijk tijdschrift eigenlijk niet? Hij deed niet alleen campagnes voor Chanel maar ook voor Armani, Fendi, Coca Cola Light, Dior Homme en ga zo maar door.

Mooie man: baptiste giabiconi

En ondertussen zingt meneer Giabiconi ook nog gezellig een deuntje door. Tijdens een TV documentaire ontmoet Baptiste producer Hajjajji, samen besluiten ze een Electro-glam-rock album te maken, geïnspireerd op Baptiste's muzikale helden en zijn ervaringen in de mode wereld. Zijn album Oxygen komt later dit jaar uit, zijn eerste single "One night in Paradise" kwam eerder dit jaar uit.mooie man: baptiste giabiconi

Mooie man: baptiste giabiconi
Maar Baptiste werd pas echt opgemerkt door de massa toen een paar weken geleden duidelijk werd dat hij het wel heel gezellig had met de pas gescheiden Katy Perry. Hevige speculaties deden de ronde. Er werden foto's op Twitter gevonden, vrienden van Baptiste zouden gezegd hebben dat Baptiste "Al tijden een oogje zou hebben op Katy", maar vooralsnog lijkt het erop dat van een echte relatie nog lang geen sprake is.

Mooie man: baptiste giabiconi

Mooie man: baptiste giabiconi

Mooie man: baptiste giabiconi

En dat is maar goed ook, dan hebben wij tenminste nog wat om over te dromen, toch?

Bron beeld: Zimbio

Door Annemerel

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved