Modelmama's

Celebs door Redactie

Aan hun lichaam zou je het misschien niet zo zien, maar de volgende modellen hebben toch één of meerdere kinderen op de wereld gezet. En omdat het vandaag moederdag is, vinden wij het een goed excuus om de liefste modelmama-kind foto's te laten zien... Kunnen we gelijk even kijken of we het kroost binnenkort ook in de bladen en op de catwalk kunnen verwachten..

modelmama's

Miranda Kerr zette begin vorig jaar samen met haar man Orlando Bloom zoontje Flynn op de wereld. Wij hebben zo'n voorgevoel dat Flynn net zo'n hartenbreker al z'n vader zal gaan worden.. Wat een schatje!

modelmama's

Victoria's Secret model Adriana Lima werd in 2009 moeder van dochter Valentina. Op dit moment is Adriana zwanger van haar tweede kindje.

modelmama's

Natalia Vodianova heeft al drie kindjes op de wereld gezet!

modelmama's

Elle MacPherson mag dan inmiddels 48 zijn en twee guppen hebben uitgepoept, haar bijnaam is nog steeds "The Body" en wij zien waarom...

modelmama's

Aan haar lichaam is het niet te zien, maar Heidi Klum heeft toch echt al vier kinderen op de wereld gebracht. Een met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore en drie met ex-man Seal.

modelmama's

Naar verwachting zal de dochter van Kate Moss, Lila Grace over een paar jaar dus echt wel op de catwalk staan.

modelmama's

Alessandro Ambrosio beviel in 2008 van haar eerste kindje, drie maanden later stond ze alweer op de catwalk. Afgelopen november liep ze zwanger de show van Victoria's Secret, maar niemand zag het! Deze week beviel ze van haar tweede kindje.

modelmama's

Het best betaalde model ter wereld, Gisele Bundschen, beviel in 2009 van haar zoontje Benjamin.

modelmama's

Cindy Crawford zei haar modellen carrière vaarwel een jaar nadat haar oudste kind geboren werd in 2000. Sinds 2011 doet ze weer wat werk en stond ze onder andere op de cover van Vogue Mexico. Haar dochter Kaia lijkt haar moeder achterna te gaan..

modelmama's

"Onze" Doutzen werd net als Miranda Kerr begin 2011 voor het eerst moeder. Haar zoontje Phyllon Joy is niet alleen een plaatje om te zien, Doutzen is er zelf ook niet slechter van uit gaan zien. Ze is fitter en mooier dan ooit!

Wat vinden jullie de leukste modelmama's? En welke modelkids staat volgens jullie een mooie carrière te wachten?

Bron Beeld: Zimbio

Door Annemerel