Elite Model Look update

Celebs door Redactie

Zondag 26 augustus was het zover, de eerste castingdag van Elite Model Look in Hoofddorp. Een verzamelplek vol met potentiële modellen in ellenlange rijen om zich in te schrijven. Om 12.00u ging de dag van start, maar rond 11.00u stroomden de meiden al binnen! Om 16.00u moesten de inschrijvingen zelfs al gesloten worden. Wat een groot succes!

Elite model look

Wat was Elite Model Look ook alweer?
Sinds het begin in 1983 is de modellenwedstrijd van Elite uitgegroeid tot een wereldwijd bekend internationaal evenement. Elk jaar reizen de Elite Model Look teams de hele wereld rond, op zoek naar topmodellen van de toekomst. Ze willen meiden tussen de leeftijd van 14 en 22 jaar de kans geven om hun droom te verwezenlijken en een internationale carrière in de modellenwereld op te bouwen.

elite model look

Elite Model Look in Hoofddorp
De aftrap van de castingdag in Hoofddorp was een groot succes! De jury keek haar ogen uit en wegens een groot succes werden zelfs de inschrijvingen eerder gesloten omdat de meiden de catwalk nog moesten betreden.

eml

Fenna de Ruiter: “Superleuke dag gehad, bedankt!

eml

Eef Wanten: “Woehoe ik ben door! Super ervaring!

Zou jij nog mee willen doen?
Geen paniek! Elite Model Look komt namelijk voor een tweede en laatste keer naar Citymall Almere op 2 september. Dus pak je agenda, noteer de datum en ben op tijd! Naar verwachting zal het ook in Almere een drukte van belang zijn met massa’s potentiele meiden.

eml

Castingdag in Almere
De castingdag zal plaatsvinden in Citymall Almere. Aanstaande woensdag begint Elite daar al met haar beautystudio. Hier kun je vijf dagen lang tips krijgen van specialisten over jouw haar en make-up. Dit is voor iedereen toegankelijk, om alvast sfeer te proeven. De vijfde dag, zondag 2 september, is de castingdag. Om gebruik te maken van de Beauty Studio’s, hoef je niet deel te nemen aan de castings. Let wel op dat als je meedoet aan de castingdag, je pas na afloop naar de Beauty Studio’s mag gaan. De jury wil jou namelijk op een zo natuurlijk mogelijke look beoordelen.

eml

Wat moet je doen?
Via de website van Elite Model Look kun jij je inschrijven voor de tweede en laatste castingdag in Nederland.

eml

Waar letten ze op?
Je zult je wel afvragen: en nu? Je gaat naar een casting en what to do? Girlscene zet de voorwaarden voor je op een rijtje:
– Je bent een vrouw van minimaal 1.72 meter lang.
– Je bent tussen de 14 en 22 jaar oud
– Tijdens de Castingdag draag je kleding die je figuur toont: een strakke spijkerbroek of legging en een strak, effen wit of zwart T-shirt met daaronder een paar hoge hakken van minimaal 8 centimeter hoog.
– Je mag alleen mascara en (poeder)foundation op je gezicht hebben en geen oorbellen dragen.
– Je hoeft geen professionele foto's mee te nemen naar de casting.

eml

Dus grijp je laatste kans en kom naar de laatste dag in Citymall Almere! Ben jij er ook bij?

Door: Jitske