Victoria's Secret show 2012!

Celebs door Redactie

Gisteren was het weer tijd voor de Victoria Secret's modeshow. Modellen als Candice Swanepoel, Adriana Lima, Miranda Kerr en natuurlijk onze eigen Doutzen Kroes hebben de afgelopen maanden keihard getraind om stralend op de catwalk te verschijnen. Zie hier de foto's!

Gisteren paradeerden de bloedmooie Angels over de catwalk om de nieuwste lingerie van Victoria's Secret te showen. Er kwam een 'floral fantasy' BH langs die een prijs had van 2,5 miljoen dollar had. Natuurlijk werden ze begeleid met een leuk muziekje van Rihanna, Justin Bieber en Bruno Mars.

De show is altijd een tikkeltje jaloersmakend door alle schoonheid op de catwalk, maar je moet weten dat het echt niet vanzelf gaat! Zo plaatsten Candice Swanepoel en Adriana Lima een paar foto's van hun work-out. Ze moesten voor deze show namelijk wekenlang keihard trainen in de sportschool en de modellen mochten zeker niet eten wat ze wilden.

De show komt pas op 4 december op de televisie, maar hier kun je alvast wat foto's van de show zien!

Eerst wat foto's voor de show:

victoria's secret

victoria's secret

victoria's secret
De Angels moeten keihard trainen voor de modeshow.

victoria's secret

victoria's secret

victoria's secret victoria's secret  victoria's secret  victoria's secret

En nu van de show!

victoria's secret victoria's secret victoria's secret victoria's secret victoria's secret victoria's secret victoria's secret victoria's secret

Wat vind jij van de show?

Bron: eonline, justjared
Bron beeld: instagram, reporters

Door: Emma