News

Celebs met grote borsten

Borstvergrotingen worden aan de lopende band uitgevoerd in sterrenland, vaak nog meer dan bij 'gewone mensen'! Shocking? Tsja. De sterren op deze pagina hebben in ieder geval geen boobjob (meer) nodig, ze hebben al enorme borsten - van zichzelf, of tóch van meneer de chirurg. De een kleedt zich er perfect naar, de ander kan haar voorgevel iets minder goed handelen...

Scarlett Johansson heeft van zichzelf een grote cupmaat. And she's proud of it ! Ze draagt over het algemeen altijd kleding die haar borsten mooi, maar nooit ordinair, uit laten komen.

Janet Jackson is fan van de push-up beha, dat mag duidelijk zijn. Haar grote (gepush-upte?) borsten komen er dan ook vaak een beetje tacky uit, zeker in die te strakke topjes...

Carmen Electra heeft grote borsten, waarschijnlijk door toedoen van een plastisch chirurg. De laatste jaren is haar stijl erg veranderd, van sleezy naar stijlvol. Gelukkig maar!

La Fergie mag ook niet klagen over haar cupmaat, maar af en toe kleed ze zich wel érg bloot en dan maken de grote borsten het geheel erg ordinair. Toch zijn er ook stijlmomenten dat Fergie er érg goed uitziet, en haar borsten juist een pré voor haar zijn!

Salma Hayek heeft prachtige borsten en dat wéét ze. Zij zal er dan ook zelden tot nooit ordinair uitzien, ze maakt van elke outfit weer wat stijlvols!

Victoria Beckham is duidelijk een voorbeeld van plastische chirurgie en héél goede push-up beha's. Soms overdrijft Posh het was, zoals op deze foto. Ook wordt ze vaak gesignaleerd zonder beha, wat zeker onder lichte truitjes niet zo'n slim plan is. Toch kun je Vic over het algemeen erg classy noemen, vind ik.

Jessica Simpson heeft echt de girl-next-door-look, zo-eentje waar alle jonge jongens op zouden vallen. Lang blond haar, een wespentaille en een flinke boezem. Toch moet Jess er wel op letten dat "ze" niet uit haar topjes vallen, dat is niet zo mooi.

Mariah Carey is jarenlang 's werelds grootste diva geweest, en haar grote borsten droegen daar ook aan bij. Ze passen wel goed bij haar figuur, maar La Carey moet oppassen dat ze niet uit haar truitjes floepen!

Lindsay Lohan heeft duidelijk een borstvergroting gehad, al twijfelen toch nog steeds veel mensen daarover. Toch blijft het apart dat iemand in zo'n korte tijd zoveel cupmaten omhoog kan gaan, en verder niet aan kan komen! Ze staan haar in ieder geval wel goed.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved