News

Fourth of July

Op 4 juli is het feest in Amerika, zij vieren dan "Fourth of July", oftewel "Independence Day". Dit is een nationale feestdag om de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring van 4 juli 1776 te vieren.

Op deze feestdag zijn er veel parades, barbecues, picknicks, vuurwerk en andere festiviteiten. En daar doen de celebs gretig aan mee! Ik spotte een aantal celebs op Fourth of July...

Ashlee Simpson vierde het feest in Cabo San Lucas (Mexico) met vriendje Pete Wentz.

Lindsay Lohan mocht een middagje uit de afkickkliniek, en ze ging meteen lekker feesten. De plek? The Polaroid Beach party house in Malibu, waar ze met een groep vrienden (inclusief haar jongere broertje en zusje) lekker los ging. Wel een positief punt: La Lohan dronk de hele tijd Evian bronwater en energydrank!
Ze is trouwens ook wat aangekomen, en ik vind Lindsay er persoonlijk véél beter en gezonder uitzien nu!

Paris was op 4 juli in Malibu, in dezelfde strandtent als collega-it-girl Lindsay Lohan. De Polaroid Beach House is trouwens een huis met een waarde van 30 miljoen dollar, dat door een party-bedrijf de hele zomer is afgehuurd om sterrenfeestjes in te geven!

Op het feestje verschenen ook JC Chasez (van 'n Sync), Dave Navarro (Carmen Electra's ex-man), Kevin Connolly, Kim Kardashian (Paris' beste vriendin) en Matt Leinart.

Zuslief Nicky ging ook flink uit haar dak, maar zij ging niet naar het Malibu strandfeest.

Hilary Duff bracht Independence Day met zusje Haylie door op het strand in Californië.

P Diddy vierde zijn 4e juli in een club in The Hamptons.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved