Mijn liefde voor de Fendi buckle

Fashion door Redactie

Ik ben helemaal weg van de Fendi buckle. Voor meiden die 'm nog niet kennen: dat is een gesp die modehuis Fendi in een heleboel items gebruikt: van riemen tot tassen. En ik persoonlijk ben helemaal dól op die buckle...

Check ook: celebs met de Fendi buckle!

Daarom spaarde ik vorig jaar maandenlang totdat ik de Fendi buckle zonnebril kon kopen. Ik gebruik hem nog steeds superveel, eigenlijk dagelijks in de zomer. Hij is zo fijn in 't gebruik, houdt de zon goed tegen en is ook nog eens lekker stylish.

Maar, wat de andere Fendi buckle items betreft, die zijn een beetje boven mijn budget. Ik zou erg graag zo'n tas hebben, maar een paar duizend euro is echt too much! Dus... doen we het maar met mooie lookalikes! En gelukkig zien we die geregeld bij andere modeketens. Zo had Esprit een buckle-riem, en zien we de beroemde gespen ook regelmatig op Asos.com verschijnen.

Zo spotte ik van de week op deze webshop hele leuke blauwe sleehakken van raffia, mét voorop... je raadt het al... een mooie gesp à la Fendi! Ze waren maar € 26,-, wat ik niet heel veel vind voor zomerschoenen. Daarnaast zijn ze lekker handig voor op vakantie en in de zomer tijdens het shoppen, op het terras of bij het strand of zwembad. Ze zijn nog te koop via hier, zowel de blauwe als de groene variant. Ik heb zelf de blauwe (die passen ook weer leuk bij m'n bikini...)