No size zero

News door Redactie

Het is zo zonde dat zoveel celebs opeens van een lekker gezond maatje naar size zero gaan, of dat al jaren zijn (Lindsay Lohan, Nicole Richie, de dames Olsen…). Het lijkt tegenwoordig wel een trend te zijn om geen grammetje vet meer op je lichaam te hebben. Maar er zijn óók nog celebrities die niet meedoen aan deze 'trend' en er gorgeous uitzien!

Kijk mee naar deze celebrities die geen size zero hebben, maar er geweldig uitzien.

Tyra Banks is één van de bekendste no-zero’s, en ze is er trots op. In haar talkshow Tyra schaamt ze zich nergens voor: ze showt zichzelf zonder make-up, in badpak, en zonder bh om te laten zien dat die van haar zelfs ‘saggy’ zijn. Alles om duidelijk te maken dat niemand perfect is.

Ook Beyoncé ziet er altijd op en top glam uit, gezegend met een stel fijne heupen, en daardoor een mooie vrouw met vrouwelijke vormen.

Ook Hayden Panetierre is gelukkig geen size zero.

Jeniffer Lopez staat bekend om haar booty, en ze weet hoe ze daar mee om moet gaan.

Kelly Osbourne is dan niet erg slank, stijl heeft ze (over het algemeen) wel. Mooie Chanel flatjes!

En Mariah Carey is laatst zelfs uitgeroepen tot vrouw met de mooiste benen! Daar hoef je dus niet superskinny voor te zijn, blijkt maar weer.

Nelly Furtado is ook geen skinny girl, en het staat haar geweldig!

Heerlijk hè, om eens niet de botten te kunnen tellen en ook nog eens te zien dat je er zonder maatje nul geweldig uitziet.

door onze reporter Cynthia