Celebs met Halloween 2007

News door Redactie

Gisteravond was het weer zover: Halloween. In Nederland is het feest nog niet echt doorgebroken, maar in Amerika des te meer! Ook de sterren leven zich op de 31e oktober flink uit met enge (maar vaak vooral sexy) pakjes.

Paris Hilton in twee verschillende pakjes (Alica in Wonderland en Miss Matroos) natuurlijk wél met Louboutins ernder. Maar echt zuinig is ze ook niet op deze peperdure designershoes, zo te zien...

Paris' enge oog...

.... en een achterwerk die weinig te raden over laat. En check de afgetrapte hakken... zo zonde!

En haar derde outfit: een camouflagejurk mét groene contactlenzen.

Party animal Britney Spears in een Halloween catsuit. Tsja... wat moeten we hier van denken? Laten we het op lachwekkend houden! Brit vierde het feest trouwens bij Heidi Klum. Britney werd vergezeld door vriendinnetje Lucy Walsh.

De gezusters Duff in redelijk normale Halloween kostuums. Hilary is een soort gipsy en Haylie een jaren 80 fitness-instructrice. Leuk, maar niet écht gewaagd!

Nicky Hilton gaat als sexy scoutingmeisje het winterfeest in. Kinky hoor! Vriendje David Katzenberg gaat voor een scary skelettenpak.

Andrea Bowen and Teri Hatcher bij het Dream Halloween feestje voor het goede doel, namelijk de AIDS Foundation.

Rumer Willis, de 19-jarige dochter van Bruce Willis en Demi Moore, leeft zich ook uit voor deze Halloween-party, gesponsord door Mattel & Toys 'r Us, in superhoge plateaupumps en een apart bronskleurig jurkje.

Lauren Conrad duikt op in een sailor outfit en feest de hele nacht in de hippe club Les Deux in Los Angeles. Haar vriendinnetje van The Hills, Audrina Partridge, was er ook.

Avril Lavigne is een soort punk race-meisje, en gaat lekker uit haar dak bij 'Hyde' in West Hollywood. Check de wit-met-zwarte-sterren Doc Martens!

Christina Aguilera en hubby Jordan leven zich, as usual, flink uit op Halloween. Hij is een zombie en zij een prachtige corpse bride als ze de nacht doorbrengen bij een feestje bij Marquee in New York.

Foto van vorig jaar, maar toch leuk: raad eens welk stel dit is?

Ehhh.. je raadt het nooit. Het zijn Heidi Klum en haar man Seal !! Ze verkleeden zich elk jaar ontzettend goed en vooral onherkenbaar. Dit jaar zijn ze samen Eva (van Adam...), de slang én de appel! Ze verschenen op het feestje wat ze zelf organiseerden, het jaarlijkse Halloween bash, gehouden in de Privilege nightclub in L.A.

Heidi Klum dit jaar: verkleed als krolse kat.

Adrien Grenier ken je uit Entourage, maar speelde natuurlijk ook in The Devil Wears Prada. Deze seventies jogger-outfit staat hem best cool (ahum)!

En tot slot: Victoria Beckham. Die gaat zich natuurlijk niet verkleden (halloooo!), maar gaat lekker met zoon Romeo op stap. Wel geheel in Halloween-traditie, zitten ze in een pompoenenveld in Calif. En oja, Vic is weer brunette! Mooi!