Ross Thomas

News door Redactie

Zegt de naam Ross Thomas je iets...? Misschien ken je hem van gezicht; de meeste weten alleen zijn naam niet! Het enige wat ik denk als ik hem zie is "hunk". Hij heeft in veel films gespeeld, bijvoorbeeld American Pie, Cutting Edge, What's bugging seth, Shelter en een aflevering in CSI New York.

Voluit heet -ie Ross Schuler Thomas, en hij is geboren op 21 augustus 1981 in Los Angeles. Je zou kunnen zeggen dat hij een ‘onbekend lekker ding’ is… In zijn vrije tijd houdt hij van snowboarden, surfen, fietsen en lezen.

In Cutting Edge speelt hij Alex, een los lopende student die houdt van surfen, hangen en meisjes. Hij neemt de uitdaging aan om te gaan kunstschaatsen met Jackie (Christy Carlson Romano) en dat loopt uit op een liefdesdrama.

In American Pie is hij een student die samen met zijn vrienden gaat kijken naar een High School, waar toevallig een marathon naaktlopen is voor alle studenten. Spannend! In What’s bugging Seth speelt hij zelf Seth, een dove jongen die moeilijk kan praten en nog steeds opzoek is naar een goede baan en een leuk meisje. Dat is niet gemakkelijk met zo’n handicap…. Het is een geweldige film!

met dank aan SzN2