News

Tyler Hilton

Wie is Tyler Hilton? Nee, hij is geen familie lid van de beruchte Paris Hilton. Sommige van jullie kennen hem misschien als Chris Keller uit de hitserie One Tree Hill, of misschien kennen jullie hem van zijn muziek!

Girlscene member Simone: “toen ik Tyler voor het eerst zag in One Tree Hill was ik niet meteen fan van hem, tot ik hem hoorde zingen. Hij heeft zo’n prachtig mooie hese stem! Nou genoeg over wat ik van hem vindt, sommige van jullie hebben nogsteeds geen idee wie hij nou precies is en of het de moeite waard is wat over hem te weten te komen. Maar geloof me, het is het meer dan waard en je zal me later dankbaar zijn als je zijn muziek hebt geluisterd…

Tyler’s volledige naam is Tyler James Hilton en hij is geboren op 22 november 1983 in Palmsprings, Californië. Hij schrijft als songwriter al zijn liedjes zelf. Ook is hij acteur! Hij speelt onder andere in One Tree Hill als Chris Keller, maar ook in de Academy-Award winnende film ‘Walk the Line’ als de jonge versie van Elvis Presley. Voor de rol als Elvis kreeg Tyler de kans om twee liedjes van Elvis te coveren: Milk cow Blues en That’s all Right. Beide liedjes hebben een soundtrack-award gewonnen.

Als jullie nu nog steeds geen hoogte van Tyler hebben gekregen, heb ik hier een paar must-have liedjes om te downloaden:

When the stars go blue (ft. Bethany Joy Lenz )
Kiss on me
Our time
How love should be

You'll ask for me
Shy girl
Meant something to me
When it comes

Door Simone

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved