De nieuwe it-girls

News door Redactie

Paris Hilton, Mary-Kate en Ashley, Lindsay Lohan.. de gevestigde orde it-girls zijn alom bekend (en berucht). Maar what about the new it-girls?
Girlscene vertelt je wat de voorspellingen zijn op het gebied van it-girls… Welke dames zijn heuse stijliconen en worden binnen nu en een jaar gegarandeerd 24/7 achterna gezeten door paparazzi? Ik laat het je zien!

Ik stel je voor aan Harley Viere-Newton. Ze is een DJ (!) en bassist in een band  en ze woont in New York. Stijlicoon omdat: ze treedt op in Vivienne Westwood en Creepers.

Dit is Taylor Warren, aanstormend model en actrice. Ook zij woont in New York en laat zichzelf daar regelmatig zien in vintage outfitjes van Guess (van haar moeder geweest) in combinatie met knalroze nageltjes….

Dit stijlicoon is deel van een DJ-trio (The Misshapes) is 23 en danst op het podium in Chanel pakjes… Maak kennis met Leigh Lezark uit New York.

Meet Cory Kennedy. Cory is al wat bekender dan bovenstaande dames maar ook zij is aanstormend it-girl. ‘ The Cobrasnake’  (fotograaf Mark Hunter) was al jaren weg van haar, maar nu begint het grote publiek haar ook interessant te vinden… Cory is 18!

Dit is Rachel Chandler (Friends fans: niet lachen, want ze heet echt zo!), ze is aanstormend fotografe en wordt een stijlicoon gevonden omdat ze legerkistjes combineert met vintage Betsey Johnson kleding…

Dana Veraldi is fotograaf van www.deerdana.com en ze ontwerpt t-shirts. Wordt it-girl gevonden omdat ze Laura Ashley kleding verzamelt en hierin door New York flaneert..

En wat vind jij van deze upcoming it-girls? ‘ Leuk, weer eens wat nieuws’ of ‘ Doe mij maar Paris!’ ?

Door onze redactrice Cynthia