Katherine Heigl

News door Redactie

Het is jullie vast wel opgevallen dat Katherine de covers van de bladen nu al weken siert. De Grey’s Anatomy ster doet het dan ook behoorlijk goed, met twee hitfilms achter de kiezen. Niet alleen dat, ze is ook nog geliefd bij zowel het publiek als de media. De blondine wordt niet voor niets de nieuwe ‘America’s Sweetheart’ genoemd. Tijd dus om haar eens onder de loep te nemen.

Rode loper stijl:

Bij het ‘General Motors ten event’ in een mooi zwart jurkje en Christian Louboutin schoenen.

Bij de Oscar’s in een Escada jurk.

In een flirty nude kleurige jurk bij de premiere van haar film ‘Knocked up’.

Bij de Emmy’s in een prachtige Escada jurk.

Quotes en feiten:

Over mannen:
- ‘Mannen zijn nogal achterlijk totdat ze ongeveer 30 zijn’
- Katherine’s beste vriend is haar collega T.R Knight, die George O’Malley speelt in Grey’s Anatomy.
- Katherine speelde op haar veertiende in de film ‘My father my hero’, waarin ze een lolita-achtig meisje speelde. Daarover zegt ze: ‘Er zijn nog steeds mannen die naar me toe komen en zeggen:’ je was zo hot in die film!’. Ik was 14, in godsnaam!’.

Over de vergelijking met Julia Roberts:
- ‘Ik blijf het gevoel houden dat dat een beetje beledigend is voor Julia Roberts.’

- Toen Katherine klein was, stierf haar broer in een auto-ongeluk. Haar ouders vonden daarna rust in het mormoons geloof. Zelf is ze er niet meer zo mee bezig, ze rookt en drinkt alcohol bijvoorbeeld. Maar ze wilde niet samenwonen met haar vriend, dat wilde ze pas na de trouwerij. Volgens haar was dat toch nog een overblijfsel van haar mormoonse opvoeding.

- Katherine ontmoette haar man Josh toen ze in 2005 in de clip voor zijn nummer ‘Only You’ zat. Sindsdien zijn ze een stel. Hij heeft zelfs een nummer voor haar geschreven genaamd  ‘Katie’s song’. Over haar relatie met hem zegt ze: ‘Ik lach veel meer. Ik ben niet meer zo gestrest. Mijn last is verlicht.’

Over haar karakter:
- ‘Mensen die me goed kennen, weten dat ik over vrijwel alles een mening heb.’

- Haar eerste ondergoed scene had ze in Grey’s Anatomy. Maar ze voelde zich zo ongemakkelijk dat ze voor de grap tegen de regisseur zei dat hij dan ook in zijn ondergoed moest. Zo gezegd zo gedaan, de hele scene heeft de regisseur ook in zijn ondergoed gezeten.

Op haar huwelijk met Josh Kelley eind 2007.

Streetstyle:

In een tuniekje van Juicy Couture

Met haar mooie Valentino Maison tas

Een schattig bloesje met de Chanel Caviar handtas

Gemakkelijk in zwart en weer een Chanel tas

door Arancha