News

Lindsay Shaw

Iedereen kent Lindsay Shaw als Moze uit Ned’s Survival Gids, dat te zien is op Nickelodeon. Of je er nou toevallig voorbij zapt of als je elke dag op vaste tijden de tv aanzet omdat je het niet wilt missen: je kan niet om de grappige tv-serie heen!

Samen met Cookie (Daniel Curtis Lee), Ned (Devon Werkheiser), Moze (Lindsay Shaw) en de crew van Ned’s Survival Gids werd de serie een grote hit. Maar toen de serie na drie seizoenen is gestopt in Mei 2006, is Lindsay niet bij de pakken neer gaan zitten.

Zo heeft Lindsay een aantal kleine acteerrolletjes gescoord. Ze was te zien in Aliens In America, The O.C, Hannah Montana, de videoclip Rockstar van Nickelback en ze speelde ook een klein rolletje in All My Children.

In de kledingkast van Lindsay...

Naast acteren heeft ze nog een tweede talent: zingen. Lindsay is bezig met een eigen album; de naam is nog onbekend maar ze heeft al wel gezegd: ‘Ik hou van zingen en er zijn genoeg mensen die vinden dat ik het goed kan, ik ben daarom bezig met mijn eerste album’. Bronnen melden dat Lindsay gaat samenwerken met Timbaland en N.E.R.D. Dat belooft wat!

Met dank aan Charlotte

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved