News

Huizen van de celebs

Jij woont misschien in een flat, rijtjeshuis, een twee onder één kap of een vrijstaand huis. Waar je vast met heel veel plezier woont! Maar met een simpel rijtjeshuis nemen de celebs geen genoegen. Het zijn heuse kastelen, megavilla’s en paleisjes. Kijk mee naar de (meestal) prachtige stekkies van de sterren….

Dit dertig miljoen dollar kostende huis is van Tom Cruise en Katie Holmes. Het heeft zeven slaapkamers, tien badkamers, een zwembad en een tennisbaan. Het schijnt dat er honderden camera’s in dit huis hangen zodat Tom zijn meisjes 24/7 in de gaten kan houden...

Met als buren Kate Walsh, Mandy Moore en Colin Farrell heeft Katherine Heigl het hier vast heel erg naar haar zin. Haar stekkie kosste 2,5 miljoen dollar, heeft vier  slaapkamers en vijf badkamers. Toch wat meer bescheiden dan het huisje van Tom en Katie… En hier zou ik toch ook niet erg ontevreden mee zijn!

Tadá, het bescheiden landgoed van David en Victoria. Het kostte 18,2 miljoen dollar en telt zes slaapkamers, negen badkamers en – waarom ook niet – een zwembad. Het huis staat op een heuvel en biedt Vic en David prachtig uitzicht over de stad en zee. Ze hebben zelfs een beveiligd gedeelte op het land waar de auto’s van David staan.

Dit huisje in California is van Reese Witherspoon en heeft vijf badkamers, zes slaapkamers en een garage voor vier auto’s. Het kostte haar 6,9 miljoen dollar. Ze woont op een ranch in Ojai, California, met een paardenmanege en natuurlijk een zwembad.

Dit 6,3 miljoen dollar kostende huis is van Britney Spears. Het heeft een zwembad, een spa, een tennisbaan, een fitnesscentrum, een onderkomen voor de huishoudsters, zeven slaapkamers en zeven badkamers. Het huis staat op het moment te koop voor 11,8 miljoen dollar, maar blijkt niet verkoopbaar te zijn door de uitgesproken smaak van la Spears.

Nee, dit is geen vliegveld, maar het huis van John Travolta en zijn familie, speciaal ontworpen om zijn Boeing 707B en Gulfstream op te bergen. Er zit zelfs een start- en landingsbaan van 2,5 kilometer bij! Waarom al dat gedoe voor een vliegtuig? Gewoon, omdat John vliegen leuk vindt. De prijs van z’n bescheiden huis is helaas onbekend.

Dit immens grote huis is van Will Smith. Het staat in California en heeft een eigen meer, een basketbalveld, tennisbaan en een golfbaan. Het duurde zeven jaar voordat het klaar was en heeft 20  miljoen dollar gekost. Will:  ‘Het probleem is dat je je droomhuis laat bouwen, maar dan ben je ineens zeven jaar ouder, dus het is niet meer het huis dat je op dát moment graag wilt. We lieten de kinderen hun eigen kamer kiezen. Maar een aantal gaan er niet eens echt wonen, want wanneer we er in kunnen wonen ze al op zichzelf!’

Fijn huisje, Salma Hayek (en partner)! Het heeft vijf badkamers, zes slaapkamers en – zoals je ziet – een prachtig zwembad… Het kostte meer dan 20 miljoen dollar, maar ze hebben het niet zelf laten bouwen. Het is een gerenoveerd huis uit de jaren ’30 in Bel Air.

door onze redactrice Cynthia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved