Teen Vogue closet

News door Redactie

Zoals je misschien wel weet krijgen de grote modemagazines veel kleding uitgeleend voor shoots en artikelen. Elke dag komen er nieuwe items binnen en gaan ‘oude’ items weer de deur uit. Benieuwd hoe een ‘kledingkast’ er bij een groot fashionmagazine uitziet? Ik laat je dé kast zien van Teen Vogue.

Welkom in de Teen Vogue Fashion Closet! Nouja, closet.. het is meer een mega kamer met mega veel kleding, schoenen en accessoires!

 Maak kennis met James Worthington DeMolet. Hij is de Fashion Assistent van Teen Vogue en is heel goed in het samenstellen van outfits en het helpen van fashion editors.

Onmisbaar: hoofddeksels. Petjes, hoedjes, baretjes, mutsjes… Je weet maar nooit wanneer dat ene hoedje een outfit helemaal af kan maken.

Dit prikbord (en de muur eromheen) hangt vol met grappige polaroids, krabbels, tekeningetjes maar ook belangrijke to-do-lists.

Er wordt voor gezorgd dat alles in de Closet netjes blijft en dat items op tijd weer de deur uit gaan.

Bakken vol met accessoires, want een outfit is niet af zonder een (zonne)bril, bangle, ketting of mooie ring.

De droom van elk meisje: planken vol met high heels, in alle soorten, kleuren en natuurlijk maten. Mary Janes, knalrode pumps of grijze suède laarzen: noem maar iets en het staat in de Teen Vogue Closet.

Bags, bags, bags! Kleine knalgele clutch nodig of liever een grote blauwe rugzak? Alles staat hier op de planken. Elke tas die je je kan bedenken is te vinden.

Naast chique high heels natuurlijk ook sporty sneakers! Van All Stars in alle denkbare kleuren tot Vans en Nikes.

De t-shirt section: shirts in alle kleuren van de regenboog, heel netjes opgevouwen.

door onze redactrice Cynthia