Nicky Hilton's interieur

News door Redactie

Al eerder liet Girlscene je de huizen van de sterren zien – van de buitenkant. Maar vandaag laten we je het interieur van het huis van Nicky Hilton zien! Luxe, stijlvol en sfeervol.

De woonkamer: grote contrasten tussen zwart en wit, veel leer en barokprintjes. Een béétje achter de trends aan, maar whatever. Als Nicky het zelf maar mooi vindt!

De stijl van de woonkamer heeft ze doorgevoerd in de eetkamer: weer zien we black & white! Ik moet eerlijk bekennen dat ik er niet zo’n fan van ben, erg gezellig en knus ziet het er niet uit.

Haar ontbijtkamer (ja, echt) ziet er heel kleurrijk uit met een apart groen behangetje en ook aparte roze meubels. Het oogt erg vintage…

De slaapkamer: zwart wit again met hier en daar een vleugje roze. Kingsize bed, mooie houten vloer, veel licht…

Gelukkig zijn niet al Nicky’s kleren zwart wit! Haar kledingkast is huge (waarom ook niet?) en ziet er ab fab uit. Ik ben dol op de kledingkast met de transparante deuren: zo kan je mooi zien welke geweldige kleren er in je kast hangen, maar heb je er wel deuren voor. Perfecte oplossing! Check ook even het Chanel tafeltje… Deze heeft Nicky zelf in elkaar geknutseld van een Chanel dienblad. Ik wist niet eens dat Chanel dienbladen heeft, maar Nicky dus wel.

De foto’s komen uit InStyle magazine.

door onze redactrice Cynthia