Celebs bij de Beau Monde Awards

News door Redactie

Deze keer een "gezien" met Nederlandse celebs! Heel glamoureus Holland liep namelijk uit voor de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam...

Nikkie Plessen met een superfleurig jurkje en een gewéldig tasje, ben er helemaal verliefd op! Mooie hakjes ook.

Patty Brard met haar partner Antoine van de Vijver. Ik vind haar er helaas niet zo goed uitzien; zwart kleedt normaal af, maar het model van deze jurk maakt Patty enorm. Jammer!

Dewi Pechler kennen we natuurlijk als Idol met dreads, maar in deze paarse satijnen jurk en de golvende donkere krullen ziet ze er super elegant uit. Wauw!

Micky Hoogendijk met een fonkelend paillettenjurkje. De glimmers zijn zó heftig dat ze zelfs op haar gezicht te zien zijn! Mooie sandaaltjes ook.

Maria Kooistra kijkt niet zo blij, maar ik vind haar witte Marilyn Monroe-achtige jurk echt fantastisch. Mooie sieraden ook!

Gigi Ravelli met oranje/zalmroze achtige creatie die tot over de grond komt. Gigi heeft er ook een bijpassende sjaal bij; dat is misschien wat veel van het goede. Mooie make-up en French Manicure op haar tenen! Jammer van de grote "Oosterse" oorbellen; bij zo'n opvallende jurk had ik voor kleine knopjes gekozen.

Vivian Ewbank-Reijs lijkt sprekend op Sienna Miller! De grijze enkellaarsjes, deoversized clutch, het zwarte bolhoedje, het leren jack over een zwart jurkje... erg gaaf, maar niet zo origineel. Desalniettemin staat het haar super!

Quinty Trustfull in een bééldig blauw kleurverloop jurkje met mooie waaierende rok. Mooie sandaaltjes en clutch ook!

Estelle Gullit en Danielle Oerlemans wéten gewoon hoe ze op de rode loper moeten verschijnen. Estelle is flink afgevallen en ziet er super uit in haar body-con jurkje, paarse pumps en bijpassende clutchbag. Danielle rockt gewoon haar blauwe satijnen tuniekje met zwarte suède laarzen en paarse tasje. Wat een geweldig stel!

Sylvana Simons in een paars/wit achtige jurk met veel laagjes en een soort haltercol. Apart, heel gewaagd maar ontzettend leuk! Ik vind alleen het tasje een beetje raar...

Leontine Borsato won een award en verscheen in een zwartblauwe (hip!) bijzondere creatie me veel ruffles. Complimeten voor de geweldige peep-toe pumps met mooie bijpassende nagellak. En de pony is natuurlijk ook helemaal top!