De meest schattige Hollywood kindjes

News door Redactie

Dat Suri Cruise schattig is hebben we al kunnen zien. Maar er zijn nog veel meer adorable Hollywood kinderen. Maar ja, dat valt natuurlijk te verwachten met ouders als Jessica Alba en Brad Pitt. Hier een paar van de meest schattige Hollywood kindjes.

Violet Affleck is een van de weinige kindjes van beroemdheden die niet constant in designerkleding wordt gestoken. Ze ziet eruit als een ‘normaal’ kind en is op veel foto’s rondrennend in de speeltuin te zien. Blogger Perez Hilton noemt haar ‘het altijd vrolijke meisje’ omdat ze bijna altijd aan het lachen is op foto’s.

Nahla Aubrey, de dochter van Halle Berry is lang niet in beeld geweest. De foto hieronder was één van de eerste foto’s van Nahla, samen met haar moeder en oma in de dierentuin. Veel weten we dus niet over haar. Maar aan dat tintje, krullen en felblauwe ogen kunnen we alvast zien dat ze waarschijnlijk een mooie meid gaat worden…

Maddox Jolie-Pitt is volgens zijn ouders een serieuze jongen en een echte grote broer. Hij schijnt niet onder de indruk te zijn van zijn grote gezin en vraagt regelmatig wanneer er weer een kindje bijkomt. Men was nogal geschokt toen Angelina laatst vertelde dat ze voor Maddox zijn eerste messen al had gekocht. Maar goed, dit veel gefotografeerde mannetje heeft zeker weten een schattig koppie!

Harlow Madden wordt in 2009 pas één, maar is al een veelgezien meisje in de bladen. Nicole noemt haar ‘mijn beste vriendin’ en lijkt helemaal veranderd sinds ze moeder is geworden. Ze heeft haar nieuwe sieradenlijn dan ook House Of Harlow genoemd. Volgens Nicole vindt Harlow het bovendien nu al leuk om zich op te tutten en is ze gek op strikjes en maillots.

Sean en Jayden Federline: deze twee hebben al heel wat meegemaakt met hun ouders. Tegenwoordig schijnt het gelukkig allemaal goed te gaan. Volgens Kevin is Sean (de oudste) in ieder geval rustig en gevoelig. Jayden schijnt nogal wild te zijn, volgens Kevin vindt hij het leuk om het hele huis te ‘terroriseren’. Hun ouders zijn in ieder geval een goede mix van genen, want Sean en Jayden zien er leuk uit.

Honor Marie Warren is nog maar een half jaar oud. Hoewel haar papa Cash Warren vindt dat ze sprekend op hem lijkt, vindt Jessica dat ze haar volle mond heeft. Maar Cash zei dan ook grappend ‘Ik hoop in ieder geval dat ze op mij lijkt, want een dochter die op Jessica lijkt, ik zou zelfmoord plegen!’. Als ze op mama gaat lijken kan hij inderdaad veel jongens aan de deur verwachten. Maar nu is ze ook al cute.

Leukste stelletje: Ruby Maguire en Kingston Rossdale. Kingston is een heel fashionable mannetje en lijkt sprekend op zijn vader Gavin Rossdale. Nu heeft hij een vriendinnetje gevonden: Ruby Maguire. Het dochtertje van Tobey Maguire had een ‘playdate’ met Kingston, zoals ze wel vaker hebben, met deze schattige foto als gevolg.

door onze redactrice Arancha