Celebrity blunders

News door Redactie

Blunders, je kunt je er soms diep voor schamen. Maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig, want wie maakt ze nu niet? Zelfs de celebs hebben er af en toe last van!

Alleen bij de celebs is een blunder maken een tikkeltje erger, aangezien deze vaak op foto's worden vastgelegd en de hele wereld overgaan. Lees snel verder en lach mee met deze celeb-blunders!

Even ongezien in de neus peuteren is er helaas niet bij voor deze celebs...

Is dit wat we denken dat het is, Fergie?

Leuk zomerjurkje van Paris, maar die wind is oppassen geblazen...

Een iets te laag uitgesneden truitje én het dragen van geen bh zorgen ook voor een aantal beschamende momenten... Zoals een jonge Anna Kournikova toen ze nog op de tennisbaan stond. Doordat ze volledig gefocust is op het spel, heeft ze niet door dat haar ene borst haar truitje uitpronkt.

Of zangeres Lily Allen die een beetje oncharmant uit haar auto stapt. Gelukkig is zij zich wél bewust van haar blunder.

Uma Thurman die bukt met haar iets te lage broek.

Het hebben van zweetplekken is iets waar je je heel ongemakkelijk bij kunt voelen. Ook hebben de celebs er wel eens last van... De sexy acteur Jude Law is gesnapt! Hij lijkt hier ook niet echt blij mee te zijn, gezien zijn gezichtsuitdrukking.

Beyoncé lijkt niet helemaal op de hoogte van haar zweetplekken onder haar oksel. Enthousiast zwaait ze naar haar fans.

Partygirl en, oja, actrice Tara Reid had zich voor een speciale gelegenheid in een mooie blauw jurk gehuld. De zweetplek is daarom erg zonde...Ook het feit dat ze geen bh draagt is jammer!

Celebs die zich op het strand bevinden, moeten ook altijd op hun hoede zijn. Het bikinitopje van Ashley Simpson is in het water naar beneden gezakt. Ashley doet er alles aan om de schade beperkt te houden. Zou ze net een gigantisch harde golf over zich heen hebben gekregen?

Wat zit Paris Hilton toch ongegeneerd met haar hand in haar bikinibroekje? Dat iedereen zo kan toekijken, lijkt Paris niks te kunnen schelen...

Actrice Kate Bosworth hijst haar afgezakte bikinitopje omhoog. Is dat bikinitopje niet gewoon te klein, Kate?

Voor celebs is het bijhouden van het okselhaar een must. Britney en Julia Roberts hebben hier af en toe lak aan...

Een vallende Naomi Campbell op de catwalk, wat overigens niet gek is met de torenhoge schoenen die ze draagt. Gelukkig kan Naomi om haar val lachen.

Door Marijke Mooijman