Celebrity afval hype

News door Redactie

De laatste tijd leek alles weer rustig in Hollywood. Voormalig leidster van de afval hype Nicole Richie ziet er een stuk beter uit na de geboorte van haar dochter. Zelfs Angelina Jolie en Kate Bosworth zijn weer wat aangekomen. Maar Lindsay, Mischa, de Hilton zusjes en de cast van 90210 lijken bezig te zijn met een nieuwe strijd: wie is de dunste?

Lindsay Lohan:

Lindsay was een paar jaar terug al in het nieuws omdat ze veel was afgevallen. Maar de afgelopen jaren leek het goed te gaan. Ze kreeg weer rondingen en leek terug bij haar oude figuur. Begin dit jaar zagen we haar echter steeds smaller worden. Zou het komen doordat het slecht gaat met haar carrière, door haar vermeende ruzies met vriendin Samantha Ronson of is ze weer bezig met een afvalstrijd met haar collega’s? Volgens Lindsay niks van dat alle: ‘Het is niet opzettelijk. Ik eet. Ik eet zoveel als ik altijd heb gedaan.’ Volgens haar komt het omdat ze ‘veel werkt’ en ze last heeft van stress en slaapgebrek als ze reist. ‘Ik denk dat het dat allemaal bij elkaar is’, zegt ze.

Mischa Barton:

Ook Mischa is geen vreemde van het afvalfenomeen, in dezelfde tijd als Lindsay kreeg ook zij felle kritiek op haar smalle figuur. Maar de afgelopen jaren was ze juist ronder dan ze ooit is geweest. Maar ook daar kreeg ze weer commentaar op, de grapjes over cellulitis waren niet van de lucht. Blijkbaar heeft ze zich dat aangetrokken, want ze is in drie maanden drie maten omlaag gegaan! Volgens haar trekt ze zich de kritiek over haar figuur juist niet aan: ‘Ik vind het cooler als meisjes er als zichzelf uitzien. Dus ik maak me er niet te druk om hoe ik eruit zie.’

Paris en Nicky Hilton:

De roddel gaat dat Paris en Nicky een weddenschap met elkaar hebben over wie het dunst kan worden. Paris zei ooit dat ze hele dunne meisjes ‘vies’ vindt en zegt dat ze nu wat smaller is door het doen van Pilates. Over Nicky gaat al langer de roddel dat ze een eetprobleem heeft, maar dat heeft ze altijd ontkend. Maar het valt wel op dat ze allebei steeds smaller worden.

De meiden van 90210:

Toen 90210 net op tv kwam, was er meteen een hele heisa over de smalle meisjes in de serie. Vooral Shenae Grimes en Jessica Stroup, die Annie en Silver spelen, kregen behoorlijk wat kritiek over zich heen. Zelfs de producers en collega’s van de dames zouden zich zorgen maken. Ze waren al smal toen ze aan de serie begonnen, maar ze leken volgens medewerkers steeds meer af te vallen. Er zou een interventie gepland zijn voor de twee, om ze te laten inzien dat ze te ver gaan. Shenae zegt op haar blog dat het allemaal onzin is: ‘noch ik of Jessica hebben een eetprobleem. Ik ben altijd al dun geweest. Ik weet zeker dat jullie het ook niet leuk zouden vinden als ze al jullie mindere kanten gaan aanwijzen.’

door onze redactrice Arancha