Chace Crawford

News door Redactie

Nu hebben we bijna heel de Gossip Girl cast besproken, behalve Chace Crawford! Hij speelt pretty boy Nate, die in de serie heel wat meisjes het hoofd op hol brengt. Dit is de eerste grote rol voor deze 23-jarige, maar hij is nu al voer voor de roddelbladen.

Chace komt uit Texas en heeft één zusje die aan schoonheidswedstrijden meedoet. Hij was niet bezig met acteren, maar is wel even model geweest. Toen hij in het tweede jaar van zijn studie zat, raadde zijn moeder hem aan te gaan acteren. Het was namelijk uit een beroepskeuzetest gekomen dat dat bij hem paste, dus het leek zijn moeder wel ‘praktisch’. Bij de eerste agent die hij sprak werd hij al aangenomen en een jaar later kreeg hij de rol van Nate Archibald in Gossip Girl. De serie is nu een hit en hij woont ondertussen samen met zijn collega en goede vriend Ed Westwick in New York. Ondanks roddels dat hij homo zou zijn, kreeg hij een relatie met geliefde countryster Carrie Underwood. Toen ze vorig jaar uit elkaar gingen, werd gezegd dat hij vreemd zou zijn gegaan met tegenspeelster Leighton Meester. Saillant detail: Carrie’s grootste hit gaat over haar ex die vreemd ging, waarna ze zijn auto bekrast.

Chace op de middelbare school en Chace nu, een grote verbetering!

Feitjes:

- Hij is op de middelbare school verkozen als ‘best dressed’.
- Hij kan volgens zijn tegenspeelsters erg goed zoenen.
- Hoewel hij campagne voerde voor Barack Obama, gaf hij toe Sarah Palin erg aantrekkelijk te vinden.
- Zijn celebrity ´crushes´ zijn Brittany Murphy en Angelina Jolie
- Hij is bang voor spinnen
- De roddel gaat dat Lindsay Lohan achter hem aan zit, ondanks haar relatie met Samantha Ronson, maar dat hij haar heeft afgewezen.

Een fotoshoot van Vanity Fair met de rest van de cast van Gossip Girl

Wauw!

Een leuk interview met Chace bij the Ellen DeGeneres Show

door onze redactrice Arancha