De lovers van modeontwerpers

News door Redactie

We schrijven vaak over het wel & wee van bekende modeontwerpers, maar het leek me leuk om eens te kijken naar hun "wederhelft": de lovers! Hoe zien de partners van de hottest designers er uit?

De schoonmoeder van Marc, Marc en Lorenzo

Marc Jacobs is al een hele tijd samen met zijn partner Lorenzo Martone. Het gerucht gaat dat ze binnenkort gaan trouwen. Marc liet na afloop van zijn Louis Vuitton fashion show aan de pers weten nog nooit zo verliefd te zijn geweest. En ook Lorenzo vertelde vol lof over Jacobs: “Het werk van mensen die creatief zijn en werken in de mode- beauty- en reclamewereld wordt nog eens extra versterkt als ze verliefd zijn en een gelukkig persoonlijk leven hebben.”
Lorenzo ziet er in ieder geval érg goed uit...

Tom Ford, naar mijn idee één van de knapste ontwerpers ter wereld, is al 20 jaar samen met zijn lover Richard Buckley. Richard is een journalist en was jarenlang hoofdredacteur van Vogue Hommes International. De gehele modepers snapt er niets van: hoe kan zó'n knappe vent op zo'n oude bok vallen?! Toch zijn Tom & Richard heel erg happy met elkaar. En dat is het belangrijkste, toch?

Diane von Fürstenberg, bekend van de populaire wikkeljurkjes, is sinds 2001 samen met de Amerikaanse mediamagnaat Barry Diller. Barry is megarijk - hij schijnt 295 miljoen dollar op de bank te hebben staan. Hij ziet er niet erg appetijtelijk uit, maar om Diane nu een golddigger te noemen?

Domenico Dolce en Stefano Gabbana waren altijd een stel, maar gingen in 2005 uit elkaar. Wel als vrienden én collega's, want ze runnen hun modehuis nog altijd samen! Wie en of ze nu daten, is niet bekend...

De Amerikaanse ontwerper Tommy Hilfiger is getrouwd met Dee Ocleppo, en kreeg met haar vier kinderen, waaronder dochter Ally, die te zien was in de MTV reality show Rich Girls. Zijn vrouw is nu weer zwanger en ze zullen eind 2009 hun vijfde kindje krijgen. En dan te bedenken dat -ie al 58 is... Maar ik moet zeggen: Dee ziet er supergoed uit, wat een beauty!

Stella McCartney trouwde in 2003 met uitgever Alasdhair Willis. Ze had een heel bijzondere trouwjurk: een soort remake van de trouwjurk van haar moeder (uit 1969). Ze ontwierp de jurk samen met Tom Ford. Wauw! Enne, haar man ziet er niet onaantrekkelijk uit......