De meest bitchy celeb quotes

News door Redactie

Meestal zijn celebs heel politiek verantwoord als ze het over elkaar hebben. Ook al hebben ze de haren uit elkaars hoofd getrokken, dan nog was het ‘erg leuk om met haar samen te werken’. Maar je hebt van die zeldzame momenten dat ze zeggen wat ze écht van hun collega’s vinden.

Christina over Britney(vlak voor ze met Kevin Federline trouwde): ‘Ik kan niet geloven dat ze haar eigen verlovingsring heeft gekocht! Ik heb het van dichtbij gezien en het ziet er goedkoop uit. Ik ken Britney. Ze is geen trailer trash, maar ze gedraagt zich wel zo’.

Lilly Allen over Paris Hilton: ‘Mensen zoals haar zijn nutteloos. Waarom doet ze niet iets zinvols, zoals werken voor de UN? Ze is ongelofelijk ongetalenteerd. Haar muziek komt rechtsreeks uit een computer’.

Pink over Christina Aguilera: ‘Die meid zou aan de medicijnen moeten. Maar ze heeft een geweldige stem. Ze zou meer moeten zingen en minder moeten praten’.

Tara Reid over Lindsay Lohan en Paris Hilton: ‘Ik denk dat ik niet zoveel problemen als hen heb gehad, omdat ik niet dom ben. Daarom zou ik niet dezelfde dingen doen.’

Elton John over Madonna: ‘Ze is een miserable cow’. Een paar maanden later zei hij ook nog de aardige woorden: ‘Als je 75 pond aan mensen vraagt om je te zien playbacken, zou je neergeschoten moeten worden’.

Avril Lavigne over Hillary Duff: ‘Als ik naar haar kijk, krijg ik al kiespijn. Naast haar lijkt plankton nog intelligent.’

Cheryl Cole (Girls Aloud) over de Spice Girls: ‘Het irriteert me als ik meisjes ontmoet die zeggen: “Wij willen de volgende Spice Girls zijn”. Dan denk ik: “Flikker op!”. Wij zijn er al zes jaar, zij waren er maar 18 maanden!’.

Melanie C op haar beurt over Girls Aloud: ‘Ze zijn absoluut mooi, maar eerlijk gezegd zien ze er altijd ongelukkig uit. Ik denk niet dat zij zoveel plezier hebben in hun werk als wij hadden op ons hoogtepunt. Ze zijn goed, maar ze zullen nooit de volgende Spice Girls zijn. Wij hadden iets speciaals dat zij nooit na kunnen doen’.

Julia Roberts over Angelina Jolie’s rol in de film A Mighty Heart: ‘Ik zeg dit niet vaak, maar ik had het echt beter dan haar gedaan’. Ook zei ze over de opgebloeide relatie tussen Angelina en de getrouwde Brad Pitt op de set van Mr. And Mrs. Smith: ‘Die vrouw heeft geen schaamte’.

door onze redactrice Arancha