Lauren London

News door Redactie

Lauren London is een opkomende ster die nu te zien is als Christina in 90210. Haar gezicht ken je misschien ook al van de vele videoclips waarin ze heeft gezeten.

Lauren is vierentwintig jaar en wilde al sinds haar tienertijd acteren. Toen ze achttien was begon ze rollen te krijgen in videoclips. Zo zat ze in clips van Tyrese en Ludacris en heeft ze in wel drie video’s van Snoop Dogg en Pharrell Williams gezeten. In 2006 kreeg ze eindelijk haar eerste acteerrol in een aflevering van de serie Everybody Hates Chris. Ook werd ze het gezicht van P. Diddy’s kledinglijn Sean John in 2007. Na een paar rollen in kleine films, heeft ze nu terugkerende gastrollen in zowel Entourage als 90210.

Afgelopen mei werd duidelijk dat ze zwanger is van rapper Lil’ Wayne, met wie ze al vijf jaar lang een knipperlicht relatie heeft. Maar ze blijkt terecht gekomen in een verhaallijn die niet zou misstaan in een van de series waar ze in speelt. Lil’ Wayne heeft namelijk óók zangeres Nivea zwanger gemaakt. Volgens roddels zou Lil’ Wayne binnenkort met Nivea gaan trouwen. Bovendien zeggen bronnen dat Lauren de baby niet wilde houden, maar dat Lil’ Wayne dreigde het bekend te maken als ze een abortus zou plegen. Uit angst dat haar carrière en reputatie daaronder zouden lijden, zou ze hebben besloten de baby te houden.

In de clip Frontin’ van Pharrell Williams. Ze is het meisje in het groene shirtje.

In de campagne voor Sean John

In de film ATL met rapper T.I

door onze redactrice Arancha